Hirdetés

Laktózmentes kókusztekercs

Tovább olvasok
Hirdetés

RTL.hu Hírek

Év végi premierözön az RTL+-on

Az RTL+ streamingplatform decemberben is sokszínű kínálattal várja az előfizetőket. 

„Elkezdte a falu végén megkérdezni a családokat, hogy ki fogadná be a gyereket. Hát senki se volt hajlandó” – ilyen volt Kádár János gyerekkora

Egy egész korszakot neveztek el Kádár Jánosról, aki elődjéhez, Rákosi Mátyáshoz képest jóval kisebb hőfokon égette a vele kapcsolatos személyi kultuszt. A propaganda persze erős volt, de ebbe a gyerekkora nem igazán férhetett bele. Talán azért sem, mert akkor születésének körülményeiről is többet kellett volna elárulni, ami nem biztos, hogy illett volna egy kommunista diktátorhoz. Borsody István filmjében olyanok is megszólalnak, akik ismerték a Kapolyon élő kis Kádárt. 

Szegedi Fecsó edzője odaszúrt Héder Barnának

Szegedi Fecsó nem igazán volt nyilatkozatképes állapotban, miután kiütötte őt Brasch Bence. Héder Barna ugyan nem látta olyan nagynak a KO-t érő ütést, Fecsó edzője, Bacskai Balázs ezért azt ajánlotta a rutinos műsorvezetőnek: legközelebb próbálja ki.

Előzetes: Émi Miller Dávidnak mutogatja melleit (11.27.)

Az Éden Hotel ötödik részében Émi pajkos vizekre evezik, majd a tetőfokára hág a feszültség: Zsófi nem bírja tovább könnyek nélkül, ráadásul a titokzatos Pandora szelencéje is megnyílik a játékosok előtt. Az Éden Hotel hétfőtől csütörtökig 22:25-kor az RTL-en.

Solti Ádám gyilkost fogott, Szalay Bencének és Törőcsik Daninak pedig mindenki előtt kellett megjelölniük áldozatukat

Az Árulók – Gyilkosság a kastélyban próbatétele után Solti Ádám Törőcsik Danival osztotta meg teóriáját a gyilkosokról. Szalay Bence és gyilkostársa pedig azt a feladatot kapták, hogy mindenki szeme láttára, egy halálos öleléssel iktassanak ki egy ártatlant.

Kovács Kokó István elárulta, hogyan jött ki Rácz Jenő győztesnek a pontozóbíróknál

Rácz Jenő ugyan egyhangú pontozással nyert Istenes Bence ellen a Sztárboxban, de Kovács Kokó István szerint ez nem jelenti azt, hogy ne lett volna nagyon szoros a küzdelem. Azt is elárulta, hogyan jöhetett ki Rácz Jenő győztesnek a bíróknál. 

„Amikor az ember veszíteni akar, elképzelhető, hogy mégis nyer?” – a piros csapat szándékosan el akarta veszíteni a játékot

Az Árulók – Gyilkosság a kastélyban próbatétele ezúttal a hírességek memóriáját és állóképességét tette próbára. Mivel a halállistára került játékosok– Nádai Anikó, Tapasztó Orsi és Vásáry André – a kék csapatba kerültek, mindenkinek az lett a célja, hogy ők szerezzék meg a győzelmet. A legjobbak ugyanis lehetőséget kaptak arra, hogy megszerezzék az éjszakai gyilkosságok ellen védelmet nyújtó pajzsot. Erre az ereklyére pedig csak a három kiszemeltnek volt szüksége, mert közülük ölnek meg valakit az árulók.

Kovács Kokó István: Nagyon fájt, hogy vissza kellett vonulnom

Édesanyja általában rosszallóan néz rá – ismerte el Kovács Kokó István Barabás Évinek a Portréban. Az ökölvívó nagyszüleivel nevelkedett, testvérei inkább az anyjukkal, és ez azért alakul így, mert nem fértek el annyian egy lakásban, magyarázta. Visszavonulásáról azt mondta: nagyon fájt, de meg kellet hoznia a döntést. A Sztárbox szakmai supervisora vasárnap este újra a szorító mellől kommentálja a mérkőzéseket, köztük Istenes Bence és Rácz Jenő összecsapását. 

Ezeket láttad már?