Hirdetés
Bespájzolva

Pirított mandulás habcsók

Hozzávalók

2
tepsihez
+
200 g blansírozott mandula
4 db tojásfehérje
200 g porcukor
1 marék szeletelt mandula
Bevásárlólistához adom
Hirdetés

Pirított mandulás habcsók

A habcsók egy végtelenül egyszerű történet. Ráadásul ez pirított mandulával van dúsítva, szóval tuti nem fog összeesni vagy elfolyni, feltéve, ha szépen kihabosítjátok a tojásfehérjéket!
Kipróbáltam, jóóó lett!
1
Hirdetés

Hozzávalók

2
tepsihez
+
200 g blansírozott mandula
4 db tojásfehérje
200 g porcukor
1 marék szeletelt mandula
Bevásárlólistához adom

Hirdetés

A blansírozott egész mandulát tepsibe szórjuk, és 180 fokra előmelegített sütőben 8-10 perc alatt megpirítjuk, majd aprítóban alaposan lezúzzuk. A fehérjéket stabil habbá verjük, majd belekeverjük a porcukrot és a darált mandulát. Nyomózsákból vagy egy teáskanállal kis halmokat rakunk sütőpapíros tepsire, megszórjuk a tetejüket szeletelt mandulával, és betoljuk a 170 fokra visszavett sütőbe kb. 15-18 percre. Várjuk meg amíg teljesen kihűl és csak utána húzzuk le a sütőpapírról.

Pirított mandulás habcsók

Ha tetszett a pirított mandulás habcsók receptje, akkor csekkoljátok a videóinkat, exkluzív tartalmakért pedig lájkoljatok minket a Facebookon, és kövessetek minket az Instagramon!

Hirdetés
Hozzászólások
Tovább olvasok
Hirdetés

Ezeket láttad már?

Később módosíthatod a beállításaidat
Cookie beállítások