A csirkés cézár wrap elkészítéséhez a csirkemellet 4-5 szeletre vágjuk, sózzuk, borsozzuk. Egy serpenyőt felhevítünk, beleöntjük az olajat, és mindkét oldalán körbepirítjuk rajta a csirkét, 3-4 perc alatt. Rádobjuk a vajat, és 200 fokra előmelegített sütőben 12-15 perc alatt megsütjük. Kiszedjük, néhány percig állni hagyjuk, majd felszeleteljük.
A dresszing hozzávalóit kikeverjük egy tálban. A salátát és a hagymát vékonyra szeleteljük, és összeforgatjuk a dresszinggel.
A tortillalapot a mikróban vagy egy serpenyőben megmelegítjük, majd megtöltjük őket a salátával és a hússal, megszórjuk reszelt parmezánnal, feltekerjük, és már ehetjük is.

Elkészítési idő: 40-50 perc
Még több wrap:
Tonhalas wrap pikáns joghurtos öntettel
Marhaköfte-wrap korianderes joghurttal
Frankenstein wrap