Az egyszerű zöldséges kuszkuszhoz először az alaplevet egy gyorsforralóban felforraljuk, és egy keverőtálban leöntjük vele a kuszkuszt. Lefedve hagyjuk, hogy megszívja magát. A paprikát, a cukkinit és a padlizsánt 3-4 cm-es kockákra vágjuk, a petrezselymet felaprítjuk. Egy serpenyőben 1 evőkanál olajon, közepesen magas hőmérsékleten 2-3 percig pirítjuk a padlizsánt, közben megszórjuk egy csipet sóval.
Kiszedjük, majd ugyanabba a serpenyőbe 3 evőkanál olajat öntünk, és elkezdjük lepirítani a paprikát. Megszórjuk egy csipet sóval, majd 3-4 perc pirítás után mehet bele a cukkini is, sózzuk, borsozzuk és további 3 percig pirítjuk. Rárakjuk a padlizsánt, és 2-3 perc alatt összepirítjuk. Belerakjuk a kuszkuszt, a petrezselymet, a citromlevet, és fetával megszórva tálaljuk.
Elkészítési idő: 30 perc

Még több kuszkuszos kaja: