A lisztet elmorzsoljuk a vajjal, közben hozzáadjuk a többi hozzávalót és gyorsan tésztát gyúrunk belőle. Ha túl lágy lenne, 30 percre a hűtőbe rakjuk a tésztát. Lisztezett deszkán téglalap alakúra nyújtjuk, kb. 2-3 mm vastagságúra. A töltelékhez valókat összekeverjük és a tésztára kenjük, majd a rövidebbik végétől feltekerjük a tésztát. Éles késsel kis korongokat vágunk belőle és sütőpapírral borított tepsire tesszük őket. 180 fokra előmelegített sütőben kb. 20 perc alatt megsütjük.

Hogyan lesz még egyszerűbb vagy finomabb a fahéjas csiga?
A sütő beállításnál, ha lehet, válasszuk a légkeveréses funkciót, ezzel tökéletesen és egyenletesen át tudja járni a hő a tésztát.
Ha kedvet kaptatok, akkor készítsétek el ezt a kakaós csiga kekszet is, mert biztos, hogy nagy sikere lesz!