Ez a horrorba illő, ám isteni finom gyümölcsös túrótorta recept minden halloweeni buli sztárja lesz. A tésztához a vajat a cukorral habosra keverjük, majd mehetnek bele a tojások, a tej, végül a többi hozzávaló. Alaposan összekeverjük a tésztát, sütőpapírral bélelt tortaformába simítjuk, és 180 fokra előmelegített sütőbe toljuk kb. 30-35 percre, majd hagyjuk kihűlni.
A gyümölcsös raguhoz 15-20 percig közepes lángon összeforraljuk a gyümölcsöt a cukrokkal, hogy szép, ragus lekvárállagot kapjunk, majd botmixerrel leturmixoljuk.
A túrós réteghez a zselatinlapokat hideg vízbe áztatjuk pár percre, majd leöntjük róla a vizet és 3-4 másodpercre bedobjuk a mikrohullámú sütőbe, hogy felolvadjon.
A túrót aprítóban lekrémesítjük. A tejszínt lazább habbá verjük, majd a többi hozzávalóval együtt a túróhoz keverjük, legvégül pedig belekeverjük a felolvasztott zselatint is.
Az egyenesre vágott, kihűlt piskótára öntjük a krémet, majd hűtőbe rakjuk 3-4 órára, vagy akár egy éjszakára.
Mikor megdermedt a túróréteg, lekapcsoljuk a tortáról a formát, és elkenjük rajta az erdei gyümölcsös „lekvárt”. A díszítéshez felolvasztjuk a fehér csokit, 2-2 pöttyöt nyomunk belőle a pillecukrokra, és erre ragasztjuk a cukorkaszemeket. Mindegyikbe szúrunk egy hurkapálcát, és ezekkel szúrjuk bele a pillecukrokat a tortába.

- Előkészítési idő: 10-15 perc
- Sütési idő: 30-35 perc
- Összerakás és pihentetés: 20-30 perc plusz hűtés