A pudinghoz a kenyérszeletek végeit levágjuk, majd pedig félbevágjuk, hogy háromszögeket kapjunk belőlük. Egy mély falú, sütőbe is tehető serpenyőt vékonyan kikenünk vajjal, és elkezdünk rétegezni: egy réteg kenyér, egy kevés mazsola és fahéj, egészen addig, amíg el nem fogy a kenyér.
Egy serpenyőben felmelegítjük a tejet és a habtejszínt, de semmiképp se legyen forró!
Egy tálban felverjük a tojásokat, hozzáadjuk a cukrot, majd beleöntjük a tejes masszát, és az egészet simára keverjük. Belereszelünk egy kevés szerecsendiót, majd ráöntjük a kenyérre. Félrehúzzuk, és hagyjuk állni 20 percet.
Ezután 180 fokra előmelegített sütőbe toljuk, és 30-40 percig sütjük. Tálaláskor még meglocsolhatjuk egy kis tejszínnel.
