A krémhez egy aprítóban lezúzzuk a kolbászt, a sajtkrémet és a fűszereket. Lekenjük vele a leveles tésztát, hosszában feltekerjük, és 12 egyenlő nagyságú csigát vágunk belőle.
Tepsire pakoljuk a csigákat, és 180 fokon 18-20 perc alatt megsütjük.
Gyors, egyszerű péksüti, ami természetesen sokkal jobb, mint a bolti.
Hozzávalók
12 darabhoz
80 g
paprikás kolbász
200 g
sajtkrém
só, bors
1 mk
fokhagymapor
1 csomag
élesztős leveles tészta
(400 g / csomag)
A krémhez egy aprítóban lezúzzuk a kolbászt, a sajtkrémet és a fűszereket. Lekenjük vele a leveles tésztát, hosszában feltekerjük, és 12 egyenlő nagyságú csigát vágunk belőle.
Tepsire pakoljuk a csigákat, és 180 fokon 18-20 perc alatt megsütjük.
Ha tetszett a Kolbászkrémes csiga receptje, akkor csekkoljátok a videóinkat, exkluzív tartalmakért pedig lájkoljatok minket Facebookon, kövessetek minket Instagramon és Tiktokon! Ha nem éritek be ennyivel, akkor irány a rendszeresen frissülő Pinterest-profilunk, vagy a naponta izgalmas anyagokkal jelentkező Viber-csatornánk!