Így készül a krémsajtos tészta.
A krémsajtos tészta első lépéseként a spárgák végét letörjük vagy levágjuk, és felszeleteljük. Egy lábasban vizet forralunk, hozzáadjuk a sót, a cukrot és fél citrom levét, és 2 perc alatt előfőzzük benne a spárgát.
Egy másik lábas lobogó, forró vízben 8-9 perc alatt al dentére főzzük a tésztát, majd leszűrjük, de a főzővízből félreteszünk két evőkanálnyit.
Egy serpenyőben, az olajon lepirítjuk az előfőzött spárgát, hozzáadjuk a zöldborsót, a krémsajtot és a főzővizet, 2-3 perc alatt összerottyantjuk, és mehet bele a megfőtt tészta is. Sózzuk, borsozzuk, belereszeljük fél citrom héját és belefacsarjuk a levét is, majd további 1-2 percig főzzük, és jöhet is a tálalás.

- Elkészítési idő: 20 perc
A krémsajt egy remek alapanyag, rengeteg finomság készülhet belőle.
Zé-féle szuperpasta II: kolbász & krémsajt