Egy serpenyőben egy evőkanál olajat hevítünk közepes hőfokon, felaprítjuk a lila hagymát és a gombát, majd 2-3 perc alatt lepirítjuk, közben sózzuk, borsozzuk. Miután elkészült, áthelyezzük egy tálba.
Egy keverőtálba ütjük a tojásokat, sózzuk, borsozzuk, megszórjuk a fokhagymaporral, hozzáadjuk a felaprított zöldfűszereket (egy keveset félreteszünk a tálaláshoz) és felverjük. Egy serpenyőben egy evőkanál olajat hevítünk, és a felvert tojások felét a serpenyőbe öntjük, majd eloszlatjuk, hogy kör alakú legyen. Közepes fokozaton, lefedve 3-4 perc alatt elkészítjük. Ezután kivesszük a tojástortillát egy tányérra, majd a maradékból elkészítjük a másik wrapet is.
Megkenjük pesztóval, megszórjuk reszelt sajttal, rárakjuk a gombás-lila hagymás tölteléket, mehet rá egy marék bébispenót, 2-3 szelet paradicsom, majd óvatosan feltekerjük a tojástortillát. Félbevágva tálaljuk, friss snidlinggel és bazsalikommal megszórva.

Még több király wrap, amiktől eláll a szavad:
Marhaköfte-wrap korianderes joghurttal