Húsételek

Sajttaltöltöttrántotthús

Sajttal töltött rántott hús

Hozzávalók
4 szelet
sertéskaraj
só, bors
15 g
sajt
2 db
tojás
4 ek
liszt
8 marék
zsemlemorzsa
1 l
olaj a sütéshez

Elkészítés

A sajttal töltött rántott hús akkor tökéletes, ha a karajt egy klopfolóval enyhén kilapítjuk, sózzuk és borsozzuk. A sajtot kis lyukú reszelőn érdemes reszelni, majd eloszlatni két szelet karaj közepén. A maradék 2 szeletet ráhelyezzük, ezzel fedjük le.

A tojásokat felverjük, a húst hústűvel vagy fogpiszkálóval megtűzzük, majd lisztbe mártjuk, aztán jöhet a tojás végezetül pedig a zsemlemorzsa. Ezt a folyamatot még egyszer megismételjük, így duplán lesz panírozva a húsunk, és kevesebb az esélye, hogy kifolyik a sajt sütés közben.

Forró olajban 5-10 perc alatt aranybarnára sütjük. Sütés után a hústűt/fogpiszkálót eltávolítjuk, és kedvünk szerinti körettel vagy salátával tálaljuk.

  • Elkészítési idő 20-30 perc
sajttal-toltott-rantott-hus
Töltött rántott hús (Fotó: Street Kitchen)

Még rántottakat a Street Kitchen oldaláról!

Corn flakes bundás csirke csicsókás salátával

Rántott pulykamell remulád mártással

Rántott tejbegríz

www.streetkitchen.hu

A vasárnapi ebédek sztárja, Mr. Rántott Hús mindenhogy is kiváló, mindenki őt akarja az asztalnál, frissen, szaftosan, ropogósan! :D Na, de lehet-e a klasszik fogás egy fokkal “juicybb”? Hát már hogy ne lehetne, úgy, hogy sajttal van töltve!

Hozzávalók

2 főre
4 szelet
sertéskaraj
só, bors
15 g
sajt
2 db
tojás
4 ek
liszt
8 marék
zsemlemorzsa
1 l
olaj a sütéshez

A sajttal töltött rántott hús akkor tökéletes, ha a karajt egy klopfolóval enyhén kilapítjuk, sózzuk és borsozzuk. A sajtot kis lyukú reszelőn érdemes reszelni, majd eloszlatni két szelet karaj közepén. A maradék 2 szeletet ráhelyezzük, ezzel fedjük le.

A tojásokat felverjük, a húst hústűvel vagy fogpiszkálóval megtűzzük, majd lisztbe mártjuk, aztán jöhet a tojás végezetül pedig a zsemlemorzsa. Ezt a folyamatot még egyszer megismételjük, így duplán lesz panírozva a húsunk, és kevesebb az esélye, hogy kifolyik a sajt sütés közben.

Forró olajban 5-10 perc alatt aranybarnára sütjük. Sütés után a hústűt/fogpiszkálót eltávolítjuk, és kedvünk szerinti körettel vagy salátával tálaljuk.

  • Elkészítési idő 20-30 perc
sajttal-toltott-rantott-hus
Töltött rántott hús (Fotó: Street Kitchen)

Még rántottakat a Street Kitchen oldaláról!

Corn flakes bundás csirke csicsókás salátával

Rántott pulykamell remulád mártással

Rántott tejbegríz

Ha tetszett a Sajttal töltött rántott hús receptje, akkor csekkoljátok a videóinkat, exkluzív tartalmakért pedig lájkoljatok minket Facebookon, kövessetek minket Instagramon és Tiktokon! Ha nem éritek be ennyivel, akkor irány a rendszeresen frissülő Pinterest-profilunk, vagy a naponta izgalmas anyagokkal jelentkező Viber-csatornánk!

Megfőzték, értékelték

Megfőzték, lefotózták

Legfrissebb receptek

Összes recept