Első lépésként megfőzzük a tésztát sós, forró vízben, a csomagoláson lévő utasítás szerint.
Ahogy leszűrtük, 1 ek olívaolajjal összekeverjük, hogy ne tapadjon össze.
Tipp: tegyünk el egy csésze tésztafőző vizet, és ha száraznak éreznénk a már összekevert szószt a tésztával, ezzel egy kicsit fel lehet lazítani, hogy újra krémes állagot kapjunk.
Egy forró serpenyőben, olívaolajon és vajon megdinszteljük az apróra vágott vöröshagymát, majd amikor kissé már üveges, hozzáadjuk az apróra vágott fokhagymát is.
A gombát nagyobb darabokra vágjuk, és a kétféle hagymával együtt jól lepirítjuk.
A szalonnát felkockázzuk, ez is mehet a serpenyőbe. Ekkor beletesszük a kisebb kockákra vágott sertésszüzet is, és fehéredésig pirítjuk. Sózzuk, borsozzuk, beleöntjük a brandyt. Pár percig főzzük, amíg az alkohol elpárolog, majd hozzáöntjük a tejszínt és összerottyantjuk, amíg be nem sűrűsödik egy kicsit.
Összekeverjük a tésztával és még melegen, parmezánnal és friss, aprított snidlinggel a tetején tálaljuk.