A fehér káposztát vékony csíkokra vágjuk, majd 400 g-ot egy közepes lábasban, alacsony lángon, fedő alatt puhára főzünk a tejjel, a vízzel, a szerecsendióval, az édesköménnyel, az eritrittel és egy kevés sóval, borssal. Ha megfőtt, a lime levével együtt leturmixoljuk és félretesszük.
A tofut 8 egyenlő hasábra vágjuk, majd egy közepes méretű, forró serpenyőben, nagy lángon lepirítjuk a hasábok oldalait a kókuszolajon, egy kevés só és bors társaságában.
A tofuhoz használt serpenyőben lepirítjuk a maradék fehér káposztát egy kevés sóval és borssal. Ha szükséges, tehetünk hozzá még egy kevés kókuszolajat.
A lila káposztát is vékony csíkokra vágjuk, és ugyanúgy járunk el vele, mint a fehér barátjával.
Tányérba szedünk a káposztapüréből, a tetejére halmozzuk a lepirított káposztacsíkokat, ráhelyezzük a tofubatonokat, és végezetül ráreszeljük a lime héját is.

- Elkészítési idő: 40 perc
Ezek a fitt, vega kaják is érdekelhetnek:
Sült karfiolsteak kápia paprikás hummusszal
Rukkolasaláta grapefruittal, füstölt tofuval és teljes kiőrlésű tortillával