
Tészták
Tutiázsiaiwokostésztakacsamellel
A wokban készülő ételeknél nagyon fontos, hogy a serpenyő mindig tűzforró legyen és egyszerre csak kevés alapanyagot pirítsunk benne. Így érhetjük el a roppanós, pirult állagot ahelyett, hogy az alapanyagokat unalmasan puhára párolnánk. Mindig tartsátok forrón a wokotokat!
Hozzávalók
4 személyre
1 közepes
sárgarépa
100 g
shiitake gomba
50 g
shimeji gomba
5 szál
újhagyma
100 g
cukorborsó
1 db
pak choi vagy fél kínai kel
600 g
pecsenyekacsamell
4 - 5 ek
olaj
2 ek
szezámolaj
2 ek
frissen reszelt gyömbér
5 gerezd
fokhagyma
1 db
citromnád
0.5 db
chili paprika
100 ml
szójaszósz
1 ek
barna cukor
1 ek
pirított szezámmag
500 g
ázsiai tojásos tészta
thai bazsalikom vagy koriander a tálaláshoz

Ha tetszett a Tuti ázsiai wokos tészta kacsamellel receptje, akkor csekkoljátok a videóinkat, exkluzív tartalmakért pedig lájkoljatok minket Facebookon, kövessetek minket Instagramon és Tiktokon! Ha nem éritek be ennyivel, akkor irány a rendszeresen frissülő Pinterest-profilunk, vagy a naponta izgalmas anyagokkal jelentkező Viber-csatornánk!
Címkék, kategóriák
Címkék, kategóriák
Megfőzték, értékelték
Legfrissebb receptek
Összes recept
Legfrissebb receptek
Összes recept