A vegán tejberizstorta elkészítése gyerekjáték! A liszt és a banán kivételével krémes tejberizst főzünk az alapanyagokból 10-15 perc alatt, majd hagyjuk kicsit hűlni. A banánt egy aprítógépben lepürésítjük a liszttel, és a még meleg tejberizshez adjuk. Tortaformába öntjük a masszát, majd 170 fokra előmelegített sütőben. Légkeverésen, 50-55 perc alatt megsütjük. Hagyjuk teljesen kihűlni, majd mehet a hűtőbe legalább 6 órára. Ez azért kell, mert az egész szuperkrémes, és akkor jól szeletelhető, ha áll egy kicsit.
Az eperraguhoz az epret, a citromlevet a cukrot és a vizet felforraljuk, majd áttörjük egy villával. A keményítőt egy kevés vízzel kikeverjük, és besűrítjük vele a ragut. Hagyjuk kihűlni, majd a tortára kanalazzuk, és felszeletelve tálaljuk.

Elkészítési idő: 60 perc + 6 óra hűtés