Hirdetés

Diós-avokádós petrezselyemgyökér-saláta

Tovább olvasok
Hirdetés

RTL.hu Hírek

Redmenta (Telekom)

A Cápák között 12. adásának Telekom Digitálisan Tettrekész díjasa a Redmenta!

A mi kis bakink – Ilyen, amikor összeakad Hevér Gábor nyelve

Pajkaszeg közmunkásait alakító színészek kifejezetten sziporkáztak A mi kis falunk 7. évadának vadonatúj epizódjában. Nézd meg a forgatás legviccesebb pillanatait, és kövesd A mi kis falunk legújabb részeit minden szombat este 20:00-kor az RTL-en!

Cápatörténelmi ajánlat: Lakatos István teljes egészében felvásárolna egy céget a Cápák között következő adásában

Az üzleti showműsor legújabb részében az egyik Cápa olyan ajánlatot tesz, ami még soha nem fordult elő a műsor történetében. „Az egészet megveszem! Mennyit kérnétek a 100 százalékért?” –  teszi fel a kérdést Lakatos István a vállalkozóknak. További részletek vasárnap 19 órától az RTL-en.

Nyerj LG OLED TV-t, RTL+ előfizetéseddel!

Fizess elő az RTL+-ra, tartsd meg előfizetésed május 1-ig, válaszolj helyesen az itt található három kérdésre, és nyerd meg az LG OLED 55'' átmérőjű 4K Smart TV-t!

„Lehet otthon kutyulni egy piskótatésztát, de egy kozmetikumot nem” – a vállalkozó kikérte magának Balogh Petya kritikáját

Both Tímea, a Herbsgarden termékek megálmodója csak a forgalmazó cégbe vette volna be a Cápákat, a fejlesztő és gyártó vállalkozást egyedül vitte volna tovább, ez azonban nem tetszett a befektetőknek. „Amibe bevennél minket, abban nincs is semmi” – fogalmazta meg aggályait Balogh Petya, aki később a „háztáji, kicsiben kutyult, natúr kozmetikumok” piacára is kitért.

A boldog nemzetek titka – de mi, magyarok miért nem lehetünk közöttük?

Finnország egymás után hatodszorra lett a legboldogabb ország. A Gallup Intézet idén is elkészítette a World Happiness Report-ot, azaz a világ legboldogabb országainak ranglistáját. Kitalálja, Magyarország hol végzett ezen a listán?

„Majd én megvédelek kisgyerek” – zárható vitrin és a tinivédelemmel foglalkozó vállalkozó vigyáz ezentúl a Balázs Kicks értékeire

Pachert Balázstól néhány hete loptak el egy 4 és fél millió forintot érő sportcipőt. A tolvajok a nyitott vitrinből emelték el a lábbelit, de a biztonsági kamerák felvételeinek és néhány jó tippnek hála végül meglett a csuka, az egyik elkövetőt azóta le is tartóztatták. Most már a biztonságra is jobban ügyel, a tinik megvédésével foglalkozó, Pachert Balázshoz hasonlóan szintén a Cápák közöttben felbukkant Sándor László vigyáz az értékeire. A Fókusz riportjából végre az is kiderül, mi kerül 4 és félmillióba egy sportcipőn. 

Éld túl a kalandot! Jelentkezz a Survivorbe!

A Survivor, a világ legkeményebb valóságshowja hétköznapi hősök jelentkezését várja a kitartás, a taktika és a túlélés játékába! 

Ezeket láttad már?