Hozzávalók
- 1 ek tárkonyecet
- 1 tk kristálycukor
- 70 ml olívaolaj
- 130 g majonéz
- ½ fej vöröshagyma (130 g/fej)
- 1 szál sárgarépa (200 g/szál)
- 200 g fehér káposzta
- 200 g lila káposzta
- só
- 1 db narancs
Hozzávalók
- 1 ek tárkonyecet
- 1 tk kristálycukor
- 70 ml olívaolaj
- 130 g majonéz
- ½ fej vöröshagyma (130 g/fej)
- 1 szál sárgarépa (200 g/szál)
- 200 g fehér káposzta
- 200 g lila káposzta
- só
- 1 db narancs
A narancsos-répás káposztasaláta első lépéseként a tárkonyecetet, a cukrot, az olívaolajat és a majonézt összekeverjük. A vöröshagymát apróra, a répát és a kétféle káposztát pedig vékony csíkokra vágjuk, egy tálba rakjuk, megsózzuk, és hagyjuk 20 percet pihenni, hogy kicsit összeessen.
A narancsot félbevágjuk, az egyik félnek a levét belefacsarjuk az öntetbe, a másikat egy éles késsel lehártyázzuk, és a narancsdarabokat is a salátához keverjük. Leöntjük az öntettel, átforgatjuk és tálaljuk.
- Elkészítési idő: 30-40 perc
Ha tetszett a recept, akkor csekkoljátok a videóinkat, exkluzív tartalmakért pedig lájkoljatok minket Facebookon, kövessetek minket Instagramon és Tiktokon!