Hozzávalók
- 50 ml olívaolaj
- 40 ml fehérborecet
- 1 ek méz
- ½ db citrom leve
- só, bors
- 2 gerezd fokhagyma
- 1 tk chilipehely
- 3 ág kakukkfű
- 1 ág rozmaring
- 300 g barna csiperkegomba
- 0.25 csokor petrezselyem
Hozzávalók
- 50 ml olívaolaj
- 40 ml fehérborecet
- 1 ek méz
- ½ db citrom leve
- só, bors
- 2 gerezd fokhagyma
- 1 tk chilipehely
- 3 ág kakukkfű
- 1 ág rozmaring
- 300 g barna csiperkegomba
- 0.25 csokor petrezselyem
A zöldfűszeres marinált gombasaláta elkészítéséhez az olívaolajat összekeverjük a fehérborecettel, a mézzel, a citromlével, sóval, borssal, az apróra vágott fokhagymával, a chilipehellyel, valamint az aprított kakukkfűvel és rozmaringgal, majd egyet forralunk rajta. Közben a gombákat negyedekbe vágjuk, és leöntjük a marináddal. A petrezselymet durvára vágjuk, ezt is a gombához keverjük, és felhasználásig a hűtőben tároljuk a salátát.
- Elkészítési idő: 15 perc
Ha tetszett a zöldfűszeres marinált gombasaláta recept, akkor csekkoljátok a videóinkat, exkluzív tartalmakért pedig lájkoljatok minket Facebookon, kövessetek minket Instagramon és Tiktokon! Ha nem éritek be ennyivel, akkor irány a rendszeresen frissülő Pinterest-profilunk, vagy a naponta izgalmas anyagokkal jelentkező Viber-csatornánk!