Cukormentes
Gluténmentes
Laktózmentes
Vega
Hozzávalók
- 250 g főtt cékla
- 2 szál szárzeller (50 g/szál)
- 120 g dió
- 1 db zöld alma (180 g/db)
- 1 ág rozmaring
- 100 g feta sajt
- 2 ek olívaolaj
Hozzávalók
- 250 g főtt cékla
- 2 szál szárzeller (50 g/szál)
- 120 g dió
- 1 db zöld alma (180 g/db)
- 1 ág rozmaring
- 100 g feta sajt
- 2 ek olívaolaj
Az almás-diós céklasaláta elkészítéséhez először a konyhakész céklát rusztikus, kb. 4 cm-es darabokra vágjuk. Érdemes ezt a műveletet gumikesztyűben végezni, mert a cékla befogja a kezünket, és nehéz lemosni.
A szárzellert vékonyan felszeleteljük, a diót durván megtörjük, az almát kis, kb. 0,5 centis kockákra vágjuk, a rozmaringot finomra aprítjuk, és az egészet összekeverjük. A tetejére morzsoljuk a feta sajtot, meglocsoljuk olívaolajjal, és már tálalhatjuk is.
Elkészítési idő: 15 perc
Ha tetszett ez a recept, akkor csekkoljátok a videóinkat, exkluzív tartalmakért pedig lájkoljatok minket Facebookon, kövessetek minket Instagramon és Tiktokon!