Hirdetés

Egylábasos csicseriborsós curry

Tovább olvasok
Hirdetés

RTL.hu Hírek

Rácz Jenő elárulta, mivel húzta fel Istenes Bencét a ringben

Nem csak a felvezetés és maga összecsapás volt meglehetősen feszült Rácz Jenő és Istenes Bence Sztárbox-elődöntőjében, a meccs után sem csitultak az indulatok. Istenes ugyanis úgy nyilatkozott, hogy a séf ordenáré dolgokat ordított neki bunyó közben, ezért nem érdemelte volna meg, hogy kezet fogjon vele. Rácz Jenő a Balázsék című rádióműsorban elmondta, mit hallhatott tőle a ringben a műsorvezető.

Szalay Bence összeomlott, az egyik híresség feladta a játékot, egy ártatlanból pedig áruló lett

A hírességek a reggelinél szembesültek azzal, hogy egy játékost megöltek, egy másik híresség pedig feladta a játékot. Ezután a kerekasztal ceremónián egyöntetű döntés született: Szalay Bencének kellett elhagynia a kastélyt. Bence távozása után Törőcsik Dani új gyilkost választott maga mellé.

Egyre dörzsöltebben gyilkolnak a celebek – ez történt Az Árulók első hetében

Nyáry Luca amilyen hirtelen távozott Az Árulók – Gyilkosság a kastélyban műsorból, olyan váratlanul tért vissza a játéknak egy későbbi pontján. Kezdetben Krajnyák Luca, Görög Zita és Nagy Zsolt kapott esélyt arra, hogy áldozatokat szedjenek, de az ártatlanok hamar lebuktatták őket. Ezért új gyilkosok születtek: a játékosok élete jelenleg Szalay Bence és Törőcsik Dani kezében van.

Itt vannak a Sztárbox legütősebb képei egyenesen a ringből és a nézőtérről!

A Sztárbox első elődöntőjét vasárnap a nők összecsapása nyitotta meg, ahol Janicsák Veca és Berki Mazsi lépett a ringbe. Berki Mazsi négy menetben, egyhangú pontozással nyert. Nehézsúlyban a Vámpír és a Medve, azaz Szegedi Fecsó és Brasch Bence nézett egymással szembe. Brasch Bence kiütéssel győzött és jutott tovább. Az elmúlt napok kommentháborúja után az este leginkább várt mérkőzése Istenes Bence ás Rácz Jenő között zajlott. Rácz Jenő négy menetben egyhangú pontozással győzedelmeskedett Istenes Bence felett. 

Istenes Bence: Jenő ordenáré dolgokat ordított meccs közben, nem érdemelte meg, hogy kezet fogjak vele

Istenes Bence derekasan küzdött Rácz Jenő ellen, de a végén lemaradt a döntőről. A pontozók döntését nem akarta kommentálni, mint mondta, vissza kell néznie a mérkőzést, mindezek előtt azonban le akarta szögezni: nem volt véletlen, hogy nem akart kezet fogni Rácz Jenővel a mérkőzés után.

Megnéztük, mennyibe kerül a lángos és a kürtős kalács a bécsi és a budapesti karácsonyi vásáron

Európa nagyvárosaiban sorra nyílnak a karácsonyi vásárok. Már áll az óriási karácsonyfa Brüsszelben, és teljes pompájában tündököl a koppenhágai Tivoli is. Újra megnyitotta kapuit a Winter Wonderland vidámpark Londonban – és persze november 17-től január elsejéig a budapesti helyszínek is látogathatók. Még az egyébként forró Los Angelesben is karácsonyi a hangulat – és ez így is lesz még egy darabig az év hátralévő részében. A legszebb európai vásár azonban Budapesten van, a Bazilikánál. A magyarok pénztárcájának egy kicsit borsosak az árak, így aztán szinte kizárólag külföldiekkel találkoztunk a megnyitó napján. 

„Ez nagyon meleg!” – nem várt meglepetést tartogatott az Éden Hotel második párválasztó ceremóniája

Az Éden Hotel második párválasztó ceremóniáján jelentősen átrendeződtek a párosok. Fanni megfogadta Lovi tanácsát, és Viktor mögé állt be, Kendyre pedig Zsófi és Miri is lecsapott. „Erre a leosztásra én sem gondoltam volna” – csodálkozott Miller Dávid. Az este folyamán azonban nem a megszegett ígéretek okozták az egyik lány vesztét, hanem az a boríték, amit a műsorvezető őrizgetett az esemény végéig.

Schobert Norbi Jr. és Fluor Tomi is reagált Istenes Bence és Rácz Jenő összecsapására

Az ifjabb Schobert Norbit éppen Istenes Bence verte meg korábban. 

Ezeket láttad már?