Hozzávalók
- 3 szál újhagyma
- 2 fej vöröshagyma (100 g/fej)
- 20 g vaj
- só, bors
- 125 g krémsajt
- 2 ek tejföl
- 1 ek majonéz
- 1 tk vöröshagymapor
- tortillachips a tálaláshoz
Hozzávalók
- 3 szál újhagyma
- 2 fej vöröshagyma (100 g/fej)
- 20 g vaj
- só, bors
- 125 g krémsajt
- 2 ek tejföl
- 1 ek majonéz
- 1 tk vöröshagymapor
- tortillachips a tálaláshoz
Így készül a karamellizált hagymás dip.
Az újhagymát felszeleteljük, a zöldjét félrerakjuk a tálaláshoz. A vöröshagymát apróra vágjuk és a felolvasztott vajon alaposan lepirítjuk az újhagyma világos részével együtt. Sózzuk, borsozzuk, majd félretesszük és hagyjuk kihűlni.
Egy keverőtálban elkeverjük a krémsajtot, a tejfölt, a majonézt és a vöröshagymaport, hozzáadjuk a karamellizált hagymát, megszórjuk az újhagyma zöldjével, és tortillával tálaljuk.
- Elkészítési idő: 30 perc
Ha tetszett a karamellizált hagymás dip receptje, akkor csekkoljátok a videóinkat, exkluzív tartalmakért pedig lájkoljatok minket Facebookon, kövessetek minket Instagramon és Tiktokon! Ha nem éritek be ennyivel, akkor irány a rendszeresen frissülő Pinterest-profilunk, vagy a naponta izgalmas anyagokkal jelentkező Viber-csatornánk!