Hozzávalók
- 250 ml víz
- 250 ml tej
- só
- 200 g kisméretű szarvacska tészta
- 200 g cheddar sajt
Hozzávalók
- 250 ml víz
- 250 ml tej
- só
- 200 g kisméretű szarvacska tészta
- 200 g cheddar sajt
A vizet, a tejet és a sót összekeverjük, és 2 tányérba elosztjuk. Beleszórjuk fele-fele arányban a tésztát, az első adagot 800 watton 6-7 percig főzzük a mikróban, a másodiknak 5-6 perc is elég lesz. Ezután ráreszeljük a sajtot, és további 3-3 percre visszarakjuk a tányérokat a mikróba, és kész is.
Ha tetszett a mikrós mac and cheese receptje, csekkoljátok a videóinkat, exkluzív tartalmakért pedig lájkoljatok minket a Facebookon, és kövessetek minket az Instagramon!