Hozzávalók
- 20 db szárított, olajban eltett paradicsom
- 2 ek fenyőmag
- 1 gerezd fokhagyma
- 80 g reszelt parmezán
- 1 csokor friss bazsalikom
- 120 ml passata
- 100 ml extra szűz olívaolaj
- só, bors
Hozzávalók
- 20 db szárított, olajban eltett paradicsom
- 2 ek fenyőmag
- 1 gerezd fokhagyma
- 80 g reszelt parmezán
- 1 csokor friss bazsalikom
- 120 ml passata
- 100 ml extra szűz olívaolaj
- só, bors
Minden hozzávalót egy késes aprítóba rakunk, és alaposan krémesre zúzzuk. Tisztára mosott, fertőtlenített üvegekbe töltjük, öntünk rá egy vékony réteg olívaolajat, és lezárjuk. Hűtőben pár hétig szuperül eláll.
Ha tetszett a vörös pesztó receptje, akkor csekkoljátok a videóinkat, exkluzív tartalmakért pedig lájkoljatok minket a Facebookon, és kövessetek minket az Instagramon!