Hirdetés
Tovább olvasok
Hirdetés

RTL.hu Hírek

Kettel-Fülöp Flóra olyannak adta a hátrányt, akit még sosem szívattak meg

A második feladatban egy muflon és megannyi gyümölcs várt a versenyzőkre, azonban egy valakinek a főételen kívül egy desszertet is el kellett készítenie, ugyanannyi idő alatt. Kettel-Fülöp Flóra oszthatta ki a hátrányt, aki azonnal tudta, kinek adja.

„A Bibliában van erőszak, vérfertőzés, azt mégsem kell fóliázni” – Yuval Noah Hararit elkeseríti, hogy gyerekeknek írt történelem könyveit csak befóliázva lehet árulni

Exkluzív interjút adott a Fókusznak a világ egyik legismertebb történész-filozófusa, Yuval Noah Harari, akiért többek között Barack Obama és Mark Zuckerberg is rajong. Amikor a történész megtudta, hogy legújabb, gyerekeknek írt történelemkönyveit csak befóliázva lehet árulni a magyar könyvesboltokban, úgy döntött, interjút szeretne adni az RTL-nek.  A történész elkeseredett a rendelkezés miatt, és a Fókuszon keresztül mondta el, mit gondol a fóliázásról.

Elindult A Konyhafőnök Döntője, a versenyzők végre megkapták a séfkabátjaikat

Sárközi Ákos és Rácz Jenő kiosztották a séfkabátokat legerősebb versenyzőiknek, utána pedig kezdődhetett is a kihívások sora, hogy a legjobb hat hobbiszakácsot még inkább próbára tehessék.

Curtis: Ha szexelni akar, mindig a fenekét tolja oda nekem

Curtis és barátnője, Barnai Judit is próbára teszik magukat a Nyerő Páros hetedik évadában. „Meg szeretnénk nyerni természetesen” – mondta a rapper, aki elárulta, hogy nem a taktika híve, és végig őszintén fognak játszani. A páros több fóbiától is szenved: Judy a csúszómászóktól retteg, Curtis pedig a tériszonyos, emellett a pókoktól is irtózik. Az is kiderült, hogy ki a dominánsabb a kapcsolatukban: „Egy rendes nő elvárja, hogy egy férfi hordja a nadrágot” – vallja Curtis.

„Nem mindenkinek befogadható az, ha lát egy csinos nőt” – A Fókusz stábja meglátogatta a magyar Barbie anyukát

Angyal Ada tini kora óta egy élő Barbie-ként éli az életét. Nem csak azért ismerős, mert úgy néz ki, mint egy Barbie baba, hanem mert közel negyedmillióan kíváncsiak rá a Tik-tokon, és már szerepelt A tehetség első látásra című műsorban is Csonka Bandival. A magyar Barbie két gyermek édesanyja és az influenszerkedés mellett a családi vállalkozásban is dolgozik. A csinos Barbie anyuka külseje miatt rengeteg kritikát kap, pedig mint mondja alakja csupán a genetikának köszönhető, no meg az odafigyelésnek, hiszen évek óta vegetáriánus és cukormentesen táplálkozik.

Van, akinek bakancslistás álma volt a Survivor, más bizonyítani akar – ismerd meg Vivit, Wendyt és Emmát

Három mindenre elszánt nő, akik arra vállalkoztak, hogy megmutatják szívósságukat és kitartásukat a Survivorben. A kubai modell, Wendy Perez egyelőre még nem tudja, hogyan bírja majd ki parfüm nélkül, Makra Vivien influenszer viszont azt szeretné megmutatni, hogy sokkal több rejlik benne, mint amit a szexi képek alapján gondolnak róla. Fabó Emma pedig óriási Survivor rajongó. Már régóta úgy intézte az életét, ha lehetősége adódik rá, kipróbálhassa magát a túlélőshow-ban. 

Albert Zera egy évig hajléktalan volt és kőkeményen megtapasztalta, milyen az éhezés

A Survivor játékosa, Albert Zera 16 évesen szökött el Erdélyből, utána pedig egy éven keresztül az utcán kellett túlélnie. A kemény tinédzserévek után megdolgozott azért, hogy ma már luxus körülmények között élhessen. Extra videónkban arról is mesél, miért szeretné bebizonyítani, hogy 50 felett sem ér véget az élet.

Fogyókúra és hajnövesztés trópusi gyümölcsökkel? A Konyhafőnök zsűrije lecsapott

Iglódi Ferenc egy izgalmas bemutatóval lepte meg A Konyhafőnök döntőseit és zsűrijét, ugyanis az itthon termesztett trópusi gyümölcseivel kapcsolatban adott pár tippet. Rácz Jenő és Fördős Zé ráadásul különös izgalommal hallgatták, amikor az alapanyagok egy-két plusz jótékony hatása is szóba került.

Ezeket láttad már?