Hirdetés

Reggeli palacsinta zöldséges rántottával

Tovább olvasok
Hirdetés

RTL.hu Hírek

Volt, aki órákat várt a bejutásra – teltházas koncerttel nyitotta a szezont a Follow the Flow

A Follow the Flow szombati teltházas koncertje igazi érzelmi hullámvasútra ültette a rajongókat, akik kórusként kísérték a srácokat a Budapest Park nézőterén. Közel tizenkétezren voltak kíváncsiak Szakács Gergő, Fura Csé és BLR triójára. A csapat tagjai  a magyar zeneipar legszerethetőbb és talán legközvetlenebb figurái, ahogy azt mutatja a szombati fellépés után adott mini akusztikus koncert is, amit a legszerencsésebb rajongók élvezhettek. 

Suhajda Szilárd lehet az első magyar, aki minden segítség nélkül feljut a Mount Everest csúcsára

Eddig 14 ezren érték el a Föld legmagasabb csúcsát, de közülük csak kétszázan úgy, ahogy most Suhajda Szilárd próbálta meg, oxigénpalack és kísérő nélkül. A 41 éves hegymászó a Fókusznak nyilatkozott indulás előtt. 

Előzetes: A Tippelj és vidd el! játékosa mindenre vágyik, ami A betűvel kezdődik – ezt a magas labdát nem hagyhatta ki Istenes Bence

Csütörtökön újabb résszel és még több nyereménnyel érkezik a Tippelj és vidd el!, az RTL vetélkedője Istenes Bence műsorvezetésével. Nézd meg a következő rész előzetesét!

Berkes Niki az iskolapéldája annak, hogy lehetetlen nem létezik – elképesztő sikert ért el az Arnold Classicon a magyar testépítő

Berkes Nikolett és Berkes László május végén utazott Dél Afrikába, ugyanis Johannesburg mellett rendezték meg az idei Arnold Classicot. Hosszú út vezetett az afrikai profi versenyig, ahová egyedüli magyarként Nikit hívták meg. A testépítő a Fókusznak elmesélte, volt idő, amikor a sültkrumpli, a pizza és a hamburger előkelő helyet foglalt el az étrendjében. Ma már elborzadna mindegyiktől. Niki egyébként a nemzetközi megmérettetés után sem engedhette el magát, hamarosan a Puskás Arénában versenyez majd. 

Luxus a saját lakás? A nagyobb városokban egy 75 négyzetméteres lakást átlagosan 10 évnyi nettó bérből lehetne megvásárolni

Debrecenben, Pécsett és Budapesten is egybehangzó válaszokat kaptunk, amikor azt kérdeztük, mennyire nehéz egy fiatalnak 2023-ban lakáshoz jutni. Hitelfelvétel nélkül gyakorlatilag elérhetetlen álom a saját otthon, erre jutott a Magyar Nemzeti Bank friss felmérése is.

Ők keresik a szerelmet a Házasodna a gazda 2023-as évadában

Íme a nyolc házasodni vágyó gazda, akik bemutatkoztak az RTL társkereső reality műsorában.

Megszületett az oligarcha gyermeke, a Ludmann házaspár zokogva omlott össze kisfiuk láttán

Hogy ne derüljön fény az illegális orvosi beavatkozásra, mindenképp császármetszésre volt szükség, hogy a Ludmann házaspár elmenekülhessen a gyermekükkel együtt. A szülés után Kata és Zsolt Mónit ápolták, arra várva, hogy végre kezükbe vehessék az újszülöttet. Dr. Széphelyi személyesen adta át nekik kisfiukat, aki anyukájára és apukájára is nagyon hasonlít. A Mellékhatás második évadát keresd az RTL+-on! 

A fitneszversenyző Melinda szülés előtt még megmutatta, hogyan edzhet egy várandós nő

13 éven keresztül napi kétszer edzett, diétázott folyamatosan, majd színpadra állt, másfél percet szaltózott, aztán pózolt, és általában nyert. Most viszont a kockák helyét egy egyre terebélyesedő pocak foglalja el, a 38. héten jár. Sebők-Szabó Melinda a mindennapokban személyi edzőként dolgozik, de a profi fittnesszel szakított, hétköznapi embereknek segít izmot építeni, vagy épp fogyni. Az utóbbi hónapokban pedig a kismamatornában merült el. Megmutatta nekünk, hogy mire figyeljen egy sportos kismama, aki még közvetlenül a szülés előtt is szívesen edz.

Ezeket láttad már?