Vega
A szendvicsek és burgerek támogatója a
Hozzávalók
A savanyított retekhez
- 1 csokor hónapos retek
- 1 csipet só
- 100 ml almaecet
A szószhoz
- 30 g vaj
- 1 fej vöröshagyma (90 g/fej)
- só, bors
- 100 g majonéz
- 1 ek szójaszósz
- 1 tk sriracha szósz
Az összeállításhoz
- 4 db hamburgerbuci
- 10 g vaj
- 2 csomag sajt steak (160 g-os kiszerelés)
- 50 g madársaláta
A szendvicsek és burgerek támogatója a
A szendvicsek és burgerek támogatója a
Hozzávalók
A savanyított retekhez
- 1 csokor hónapos retek
- 1 csipet só
- 100 ml almaecet
A szószhoz
- 30 g vaj
- 1 fej vöröshagyma (90 g/fej)
- só, bors
- 100 g majonéz
- 1 ek szójaszósz
- 1 tk sriracha szósz
Az összeállításhoz
- 4 db hamburgerbuci
- 10 g vaj
- 2 csomag sajt steak (160 g-os kiszerelés)
- 50 g madársaláta
A grillsajtos burger elkészítéséhez először a savanyított retekhez felszeleteljük a retket, összekeverjük sóval és ecettel, és tálalásig hagyjuk állni.
A szószhoz vékony félkarikákra vágjuk a hagymát, és egy serpenyőben, közepes hőmérsékleten aranybarnára pirítjuk a vajon, közben sózzuk, borsozzuk. A lepirított hagymát egy tálban elkeverjük a mártás többi hozzávalójával.
A bucikat elfelezzük és vágott oldalukkal lefelé megpirítjuk a vajon. Alacsonyabb hőfokon a grillsajtot is lepirítjuk a serpenyőben. Tálalásnál a buci aljára rakunk egy kevés mártást, erre jöhet a saláta, egy kevés retek, az elfelezett sajt, végül pedig a buci teteje, amire tehetünk még egy kis szószt.
- Elkészítési idő: 40 perc
Ha tetszett a grillsajtos burger savanyított retekkel recept, akkor csekkoljátok a videóinkat, exkluzív tartalmakért pedig lájkoljatok minket Facebookon, kövessetek minket Instagramon és Tiktokon! Ha nem éritek be ennyivel, akkor irány a rendszeresen frissülő Pinterest-profilunk, vagy a naponta izgalmas anyagokkal jelentkező Viber-csatornánk!