Hirdetés
Tovább olvasok
Hirdetés

RTL.hu Hírek

Rengeteg gyerek halt meg a csepeli halálgyárban

Gyártottak autót, teherautót, lóval vontatható mozgó konyhát, tábori sütőt, háztartási és mezőgazdasági eszközöket, működött itt és acél- és vasöntöde is az elmúlt 130 évben, de az ipari sikertörténet alfája a konzerv és a lőszer volt. A csepeli gyárban dolgozni azonban korántsem volt veszélytelen, a háborúk alatt pedig sokan fillérekért kockáztatták az életüket. Később stratégiai jelentőségénél fogva kiemelt figyelmet és bizonyos kiváltságokat is kapott a Csepel Művek több tízezer dolgozója, akiket többek között Hruscsov, Brezsnyev és Gorbacsov is meglátogatott. De vajon valóban tettek-e zsíros kenyeret tettek Lenin-szobor kezébe a tiltakozó csepeli munkások?

„Nem akartam úgy élni az életemet, hogy reggeltől estig dolgozom” – Eszti és Zsolt eladták a házukat, hogy lakókocsival járják be Ausztráliát

Aranyat, zafírt és dinoszaurusz-lábnyomokat kerestek, úsztak fókákkal, búvárkodtak cápákkal és találkoztak krokodilokkal. Zsolt és Eszti eladták csodaszép házukat Ausztrália egyik legfelkapottabb helyén és másfél éve lakókocsiban élnek. Egy percre sem bánták meg, hogy belevágtak életük legizgalmasabb kalandjába. Ausztráliát járják körbe saját szemükkel akarták látni a rózsaszín tavat, a vulkán tetejét a legészakibb és a legmagasabb ausztrál területet is. Milyen lakókocsiban összezárva váratlan helyzeteket megoldani és együtt felfedezni az életet? Nézzék meg!

Ők a Celebrandi újabb hírességei

Danics Dórát csaknem tíz éve az X-Faktor versenyzőjeként, majd győzteseként, Papp Zsombort az Éjjel-Nappal Budapest rosszfiújaként ismerhetett meg az ország. A közös bennük, hogy mindketten életük egyik legizgalmasabb kalandjára vállalkoztak, hiszen résztvevői lesznek a Celebrandi párkereső műsornak. Egyiküket a csalódások edzették meg, a másik bátran kalandozott eddig is, de mégsem horgonyzott le senki mellett.

Előzetes: Olyan dolgot szeretne nyerni, amivel sokakat boldoggá tudna tenni a Tippelj és vidd el! játékosa

Mária testében már benne van a boogie, bár Istenes Bence szerint erre semmi szüksége nem lesz a vetélkedőben, Jánosról kiderült, a boltokban csak tolja a kosarat, és fizet, Bence kijelentése peidg fejtörtést okoz a Tippelj és vidd el! műsorvezetőjének. Vajon mi az, amivel a játékos mindenkit boldoggá tudna tenni? További részletek csütörtökön az RTL vetélkedőjében 20 órától.

„Dupla idegösszeomlása” volt a spirituális bolti eladónak a fináléban

Az RTL vetélkedőjének hétfői fináléjában egy több mint 800 ezer forintos főnyereményért küzdött a bolti eladóként dolgozó Magyar Roland, aki szabadidejében imád süteményeket készíteni, és aki spirituális beállítottsága révén mert hinni a csodákban. 

Megtalálták Suhajda Szilárd holmiját, nem minden kerül majd haza

Serpák találták meg hétfőn Suhajda Szilárd felszereléseit a Mount Everesten. Ngaa Tenji Sherpa egy videót is készített a kettes tábor felett, 6500 méteren. Csapata éppen eltűnteket keresett a világ legmagasabb csúcsának közelében, amikor észrevette a magyar hegymászó sátrát.

Vízözön Tolna megyében: autókat vitt el az ár, videón a pusztítás

Kétyen a heves felhőszakadások következtében pusztító villámárvíz, valóságos sárfolyam alakult ki.

Ezek voltak a kedvenc jeleneteink A mi kis falunk 5. évadában!

Cirkuszi kaland, ikerterhesség, sztár szereplők, különös misék sorozata és újabb falubeliek, felsorolni is nehéz A mi kis falunk elmúlt, ötödik évadának eseményeit. Legutóbb például a pap kezdett maratoni akcióba a gyülekezet megmentése érdekében, ami a szombati évadzáró részben is kalandosan folytatódik, mert itt indul majd be Erika szülése. A nézők pedig továbbra is rajonganak a pajkaszegiekért, a legutóbbi részt olyan sokan követték, hogy az felkerült az éves nézettségi toplista 10. helyére. 

Ezeket láttad már?