Hirdetés

Tépett csirkés tagliatelle bazsalikompesztóval

Tovább olvasok
Hirdetés

RTL.hu Hírek

„Csoda ez a kislány” – Tomán Szabina hosszas alkudozás után beszállt a táskakészítésbe

A Cápa 35 százalékos tulajdonrészt kért a Mittersisters vállalkozójától 20 millió forintos befektetésért cserébe, a kért százalékot azonban Anna Róza sokallta, ezért alkudozni kezdett. Miután sikeresen megállapodtak egy mindkettejük számára kielégítő ajánlatban, Tomán Szabina csak egyet kért a lánytól: a beszállítókkal is így tárgyaljon majd a jövőben.

„Szerintem a jó csajnak az kell, hogy a férfi ne beszéljen, csak jól nézzen ki” – így lett body builder Nagy Alekoszból

Már nem csupán elméjét pallérozza, bicepszre is gyúr Nagy Alekosz, aki úgy néz ki, edzésbe folytja bánatát, miután az elmúlt hetekben két alkalommal is felsült: először Béres Anett kosarazta ki, majd Schumacher Vanda törte össze a szívét. Az egykor pocakos villalakónak az a legfőbb vágya, hogy úgy nézzen ki, mint példaképe, Arnold Schwarzenegger. Szerinte nemsokára nem lehet majd megkülönböztetni őket egymástól.

„Ez Szabina legszebb nyomozása volt” – a Cápának elég volt három kérdést feltennie, hogy mind az öt befektető kiszálljon

Miután Mercs Milán elmondta, hogy bizonyos háttérinformációk birtokában van, ami miatt piaci versenytáraival szemben előnnyel indul, Balogh Petya és Moldován András is kételkedni kezdett. Tomán Szabina ezután kérdezett rá, hogy van-e üzlettársa a DigiFol tulajdonosának, és ő tud-e a Cápák közöttben való szereplésről. A vállalkozó válasza sokkolta a Cápákat, és szinte azonnal kiszálltak.

Megmutatta Jimmy soha nem látott szerelmes üzeneteit egykori nagy szerelme, Háfra Mari

Háfra Mari hosszú évek óta kerüli a nyilvánosságot, a Fókusszal azonban most kivételt tett, és utoljára beszélt szenvedélyes kapcsolatáról Zámbó Jimmyvel. Az egykori ünnepelt táncos és modell azt mesélte, mindent elsöprő szerelem volt az övék. El is jegyezték egymást, de aztán egy heves vita közben az akkor még alig ismert énekes kidobta a gyűrűiket a teraszról, ezeket azóta sem találta meg senki. 

ByeAlex távozik az X-Faktor mentorszékéből, és most azt is elmondta, hogy miért

A Fókusz riportere hatévnyi emléket próbált meg felidézni az X-Faktor történetének legsikeresebb mentorával, aki egymás után négyszer emelte a magasba versenyzője kezét a fináléban.

„Ez egy álommeló” – Lakatos István munkát ajánlott a Cápák közöttben feltűnt testvérpárnak

Ilyen még nem volt az üzleti showműsor történetében: Lakatos Istvánnak annyira szimpatikus volt Mráz Márk és Mráz Marcell, a PulóWear vállalkozói, hogy egy különleges ajánlatot adott nekik. Amennyiben a két srác bevállalja, hogy a Cápa cégénél dolgozik a továbbiakban, úgy 20 millió forintos befektetést ad nekik 33 százalék tulajdonrészért cserébe.

Fekete Dávid állítja, egyik ügyfele bezárta egy telephelyre, és kényszerítette több milliós tartozás elismerésére

Mindent tagad, ártatlannak vallja magát, és meglepő kijelentéseket tett maratoni hosszúságú vallomásában kedden a bíróságon Fekete Dávid énekes, akit 322 millió forintos csalással vádolnak.

Idén új hangot keresünk – érkezik a The Voice az RTL-re

Az RTL idei nagy meglepetése a The Voice tehetségkutató műsor lesz, amibe már várják a jelentkezőket, akik szeretnék megmérettetni magukat.

Ezeket láttad már?