Hirdetés
Bespájzolva

Húsmentes tésztasaláta

Hozzávalók

6
főre
+
500 g fusilli tészta
2 db alma (kisebb)
1 fej lila hagyma (nagyobb)
150 g csemegeuborka
2 db paradicsom
100 g majonéz
600 g tejföl
1 ek mustár
10 g cukor
½ db citrom leve
só, bors
Bevásárlólistához adom
Hirdetés

Húsmentes tésztasaláta

Nagyon egyszerű, ipari mennyiségben is könnyedén elkészíthető vendégváró kaja, ami természetesen brutál finom.
Kipróbáltam, jóóó lett!
32
Hirdetés

Hozzávalók

6
főre
+
500 g fusilli tészta
2 db alma (kisebb)
1 fej lila hagyma (nagyobb)
150 g csemegeuborka
2 db paradicsom
100 g majonéz
600 g tejföl
1 ek mustár
10 g cukor
½ db citrom leve
só, bors
Bevásárlólistához adom

A tésztát megfőzzük, majd kihűtjük. Az almát, a hagymát, az uborkát és a paradicsomot nagyjából azonos méretűre, apróra vágjuk, majd összekeverjük. 

Húsmentes tésztasaláta

A majonézt (ezt készíthetitek házilag is, pl. így) , a tejfölt, a mustárt, a cukrot és a citromlevet alaposan elkeverjük, sózzuk, borsozzuk, majd a zöldségekhez öntjük, és a tésztát is hozzáadagoljuk. Tálalás előtt hűtőbe rakjuk legalább 1 órára.

Ha tetszett a húsmentes tésztasaláta receptje, csekkoljátok a videóinkat, exkluzív tartalmakért pedig lájkoljatok minket a Facebookon, és kövessetek minket az Instagramon!

Hozzászólások
Tovább olvasok
Hirdetés

Ezeket láttad már?

Később módosíthatod a beállításaidat
Cookie beállítások