Hozzávalók
- 500 g fusilli tészta
- 2 db alma (kisebb)
- 1 fej lila hagyma (nagyobb)
- 150 g csemegeuborka
- 2 db paradicsom
- 100 g majonéz
- 600 g tejföl
- 1 ek mustár
- 10 g cukor
- ½ db citrom leve
- só, bors
Hozzávalók
- 500 g fusilli tészta
- 2 db alma (kisebb)
- 1 fej lila hagyma (nagyobb)
- 150 g csemegeuborka
- 2 db paradicsom
- 100 g majonéz
- 600 g tejföl
- 1 ek mustár
- 10 g cukor
- ½ db citrom leve
- só, bors
A tésztát megfőzzük, majd kihűtjük. Az almát, a hagymát, az uborkát és a paradicsomot nagyjából azonos méretűre, apróra vágjuk, majd összekeverjük.
A majonézt (ezt készíthetitek házilag is, pl. így) , a tejfölt, a mustárt, a cukrot és a citromlevet alaposan elkeverjük, sózzuk, borsozzuk, majd a zöldségekhez öntjük, és a tésztát is hozzáadagoljuk. Tálalás előtt hűtőbe rakjuk legalább 1 órára.
Ha tetszett a húsmentes tésztasaláta receptje, csekkoljátok a videóinkat, exkluzív tartalmakért pedig lájkoljatok minket a Facebookon, és kövessetek minket az Instagramon!