Hirdetés
Instant

Hozzávalók

2
főre
+
2 ek olívaolaj
1 fej vöröshagyma
2 gerezd fokhagyma
300 g koktélparadicsom
200 g vizes mozzarella
só, bors
2 ág friss kakukkfű

A puliszkához

600 ml víz
100 g kukoricadara
só, bors
őrölt rozmaring
kakukkfű
20 g vaj
25 g parmezán
50 g dióbél
Bevásárlólistához adom

A bevásárlólista támogatója a:

Hirdetés

Koktélparadicsomos-mozzarellás ragu puliszkával

Amit most mutatok, az egy vega, olaszos hangulatú ragu, kellemesen krémes puliszkával tálalva. Húsmentes hétfőkre, vagy rohanós hétköznapokra keresve sem találtok jobbat!
Kipróbáltam, jóóó lett!
2
Hirdetés

Hozzávalók

2
főre
+
2 ek olívaolaj
1 fej vöröshagyma
2 gerezd fokhagyma
300 g koktélparadicsom
200 g vizes mozzarella
só, bors
2 ág friss kakukkfű

A puliszkához

600 ml víz
100 g kukoricadara
só, bors
őrölt rozmaring
kakukkfű
20 g vaj
25 g parmezán
50 g dióbél
Bevásárlólistához adom

A bevásárlólista támogatója a:


Hirdetés

A vöröshagymát és a fokhagymát apróra vágjuk, és kevés olajon megfuttatjuk, majd hozzáadjuk a felvágott koktélparadicsomot, olyan 10-15 percig közepes lángon hőkezeljük, utána a lecsöpögtetett és ugyanekkora darabokra vágott mozzarellát dobjuk rá, fűszerezzük, és addig főzzük, amíg a mozzarella egy kicsit meg nem olvad.

A puliszkához vizet melegítünk, sózzuk, majd beleöntjük a kukoricadarát, és közepes lángon, kevergetés mellett addig főzzük, amíg be nem sűrűsödik. Hozzáadjuk a szoba-hőmérsékletű vajat, parmezánt reszelünk bele, fűszerezzük, majd apróra vágott diót keverünk el benne.

Egy tányérba szedünk a puliszkából, kanalazunk rá a koktélparadicsomos-mozzarellás raguból, és készen is vagyunk!

Koktélparadicsomos-mozzarellás „ragu” puliszkával

Ha tetszett a koktélparadicsomos-mozzarellás „ragu” puliszkával receptje, akkor csekkoljátok a videóinkat, exkluzív tartalmakért pedig lájkoljatok minket a Facebookon, és kövessetek minket az Instagramon!

Hirdetés
Hozzászólások
Tovább olvasok
Hirdetés

Ezeket láttad már?

Később módosíthatod a beállításaidat
Cookie beállítások