Hozzávalók
- 4 ek olívaolaj
- ½ fej vöröshagyma
- 2 szál szárzeller
- 2 gerezd fokhagyma
- ½ db nagy, piros chili
- ½ db piros kaliforniai paprika
- só, bors
- 2 ek mexikói fűszerkeverék
- 1 konzerv vörösbab (400 g-os kiszerelés)
- 1 konzerv fehérbab (400 g-os kiszerelés)
- 400 g passata
- 100 - 150 ml víz
- 1 cikk lime leve
- 1 kocka étcsoki
- 1 csokor friss koriander
A tálaláshoz
- 1 zacskó sajtos nachos
- 140 g tejföl
- 1 db lime
Hozzávalók
- 4 ek olívaolaj
- ½ fej vöröshagyma
- 2 szál szárzeller
- 2 gerezd fokhagyma
- ½ db nagy, piros chili
- ½ db piros kaliforniai paprika
- só, bors
- 2 ek mexikói fűszerkeverék
- 1 konzerv vörösbab (400 g-os kiszerelés)
- 1 konzerv fehérbab (400 g-os kiszerelés)
- 400 g passata
- 100 - 150 ml víz
- 1 cikk lime leve
- 1 kocka étcsoki
- 1 csokor friss koriander
A tálaláshoz
- 1 zacskó sajtos nachos
- 140 g tejföl
- 1 db lime
Egy serpenyőben, közepes lángon lepirítjuk az olajon az apróra vágott hagymát, zellert, fokhagymát, chilit és kaliforniai paprikát. Sózzuk, borsozzuk, majd megszórjuk a fűszerkeverékkel. Ráöntjük a lecsepegtetett babokat, a passatát és a vizet, majd 10 percig főzzük.
A végén meglocsoljuk egy kevés lime-lével, belerakjuk a csokit, elkeverjük és megszórjuk apróra vágott korianderrel. Nachosszal tunkolva, tejföllel és lime-cikkekkel tálaljuk.
- Elkészítési idő: 30 perc
Ha tetszett a megúszós chili sin carne receptje, akkor csekkoljátok a videóinkat, exkluzív tartalmakért pedig lájkoljatok minket Facebookon, kövessetek minket Instagramon és Tiktokon!