Hirdetés

Spenótos galette

Tovább olvasok
Hirdetés

RTL.hu Hírek

Jenő különleges ragulevese krumpligombóccal gazdagítva

Hetente új receptekkel jelentkeznek a Konyhafőnök közkedvelt zsűritagjai, Zé és Jenő. Éld át, milyen lehet VIP-nek lenni és készíts el hozzá minden receptet!

Zámbó Jimmy összetűzésbe került a Pa-Dö-Dővel az InterPOP hangbeállásán

A Király című sorozat negyedik részében Jimmy a fesztiválon való fellépésre készül, amikor megzavarják őt a színpadon. Az énekes ezután versenytársain vezeti le a feszültséget. A sorozat vadonatúj epizódja már streamelhető az RTL+-on.

Előzetes: A Király című sorozat már elérhető az RTL+ streamingszolgáltatónál

Igaz történetek és hazugságok alapján. A Zámbó Jimmy életét bemutató A Király című sorozat első epizódja már streamelhető az RTL+-on. Próbáld ki 1 hónapig ingyen!

Lengyel Tamás Brian karakterén keresztül beszél a hatalommal való visszaélésről

A színész az öntörvényű és szélsőséges szereplő tettein keresztül szeretné megmutatni azokat a rendkívüli élethelyzeteket, amiket normális esetben egy ember nem engedhet meg magának. A Ki vagy te című krimisorozat első epizódja már elérhető az RTL+ streamingszolgáltatónál.

Curtis: Bármekkora slágert írhatok, ott lesz a bélyeg rajtam, hogy ez egy kábítószeres

Curtis 2010-ben robbant be a magyar hip-hop zenébe és az újpesti focistából lett rapperről már akkor forgatott a Fókusz, mikor még édesanyjával élt. Az országos sikert a Majkával és BLR-el közös „Belehalok” hozta el. Azóta szóló dalai is több milliós lejátszásokat hoznak és hamarosan egy nagy álma válik valóra azzal, hogy Horváth Charlieval készít közös dalt.

A mi kis bakink – Ki a király? – 7. évad 2. rész

Nézd meg a forgatás legviccesebb pillanatait, és kövesd A mi kis falunk legújabb részeit minden szombat este 20:00-kor az RTL-en!

„Találkoztam igazán szép fiúkkal, de a szex, az meg se közelítette azt, ami Jimmyvel volt” – kiderült, mivel vette le a lábáról a nőket a Király

Miben rejlett Zámbó Jimmy vonzereje? A Király 3. részében – ami már elérhető az RTL+ streamingszolgáltatónál – az énekes szeretője, Háfra Mari mesélt a nyomozónak arról, hogyan csavarta el a fejét a Király.

Rejtélyes halállal végződött, soha nem látott botrányok övezték – A Királyban is megelevenedik az 1988-as InterPop Fesztivál

Zámbó Jimmyt és a Pa-dö-dőt is azon az InterPop Fesztiválon ismerte meg az ország, amelyikről A Király című sorozat legutóbbi része szólt. A dalversenyt a hazai popvilág legsötétebbjeként emlegetik, Hevesi Tamás annyira megsértődött, hogy meg sem állt Ausztráliáig. Megmutatjuk, hogyan idézték meg a Zámbó Jimmy sorozatban a rejtélyes halállal végződött fesztivált, és az ott feltűnt ma is aktív hírességeket.

Ezeket láttad már?