Hozzávalók
A krémhez
- 5 db tojás
- 1 ek magos mustár
- 2 ek majonéz
- 2 ek tejföl
- 1 gerezd fokhagyma
- 40 g vaj
- 1 csokor snidling
- só, bors
Az összeállításhoz
- 15 - 20 szelet gépsonka
Hozzávalók
A krémhez
- 5 db tojás
- 1 ek magos mustár
- 2 ek majonéz
- 2 ek tejföl
- 1 gerezd fokhagyma
- 40 g vaj
- 1 csokor snidling
- só, bors
Az összeállításhoz
- 15 - 20 szelet gépsonka
A tojásokat forró vízbe rakjuk 10 percre, majd leszűrjük, hagyjuk kicsit hűlni, megpucoljuk és krumplinyomóval egy tálba törjük. Hozzáadjuk a mustárt, a majonézt, a tejfölt, a zúzott fokhagymát, a puha vajat, az aprított snidlinget, sózzuk, borsozzuk és hagyjuk lehűlni.
A kész tojáskrémet habzsákba töltjük, nyomunk egy keveset a sonkaszeletek széleire, majd szorosan feltekerjük és egymásra pakoljuk. Friss zöldséggel tálaljuk.
- Elkészítési idő: 40 perc
Ha tetszett a tojáskrémmel töltött sonkatekercs receptje, akkor csekkoljátok a videóinkat, exkluzív tartalmakért pedig lájkoljatok minket Facebookon, kövessetek minket Instagramon és Tiktokon! Ha nem éritek be ennyivel, akkor irány a rendszeresen frissülő Pinterest-profilunk, vagy a naponta izgalmas anyagokkal jelentkező Viber-csatornánk!
Még több formabontó húsvéti recept:
2-féle húsvéti tojáskrém: avokádós és kolbászos