A jó húsos ételek titka a minőségi alapanyag és a jól eltalált fűszerezés. Nem kell hozzájuk órákig a konyhában robotolni, mégis olyan fogásokat tehetünk az asztalra, amik után jár a taps. 🙂 Legyen szó omlós csirkemellről, szaftos sertésszeletről vagy egy jó adag fűszeres húsgombócról, ezek a receptek biztosan bekerülnek a kedvenceid közé!
Konjac tészta csirkemellel

Ez a fogás olyanoknak szól, akik minimalizálnák a szénhidrátot, de nem akarnak lemondani a tésztáról. Itt lép be a képbe a konjac tészta, ami a szaftos, jól fűszerezett csirkemellel tökéletes duót alkot.
Betyáros húsgombóc

Ha komfortkajára vágysz, ezek a házias húsgombócok jól fognak esni. Fűszeres, puha és szaftos gombócok, amik tésztával, rizzsel, krumplival vagy friss zöldséggel is működnek.
Tejfölös szelet

Fűszeres tejföl, hús, tészta, és össze is állt az egyik legtutibb történet. A szaft kissé savanykás, mégis lágy, és nagyon jól passzol mellé egy adag kovászos uborka. Egyszerű és nagyszerű étel, ami bármikor jólesik.
Lacipecsenye

Ez a klasszikus magyar étel hozza a szintet – szaftos hús, hagymás krumpli, fűszeres szósz, és kész is a vasárnap sztárja. Nem kell hozzá bonyolult alapanyag, mégis olyan gazdag ízekben, amit mindenki imád.
Ananászos csirkecomb

Ez a kaja a csípősebb, édes-savanyú ízek kedvelőinek kötelező! A csirkecomb és az ananász egzotikus párosa egy lightosabb történet, úgyhogy ha valami könnyed, mégis szuper fogásra vágysz, ez az étel igazán bejön majd.
Kínai chilis csirke

Ha most nyeltél egy nagyot, mi megértjük, mert az a helyzet, hogy ez a kínai chilis csirke pont annyira jó, mint amilyennek kinéz! Ráadásul sok melót sem igényel, és a végeredmény egy nagyon korrekt kaja.
Szaftos ananászos csirkemell

Ez nem az a száraz csirkemell, amit pár perc után már el is felejtesz – itt az ananász és a szójaszósz összhangja hozza a szaftosságot. Ha valami nyárias hangulatú fogást falnál, ez a jó választás.