Akár vega vagy, akár nem, ezek a kaják le fognak venni a lábadról!
Karfiolpörkölt
Azt már egy ideje tudjuk, hogy pörköltet ezer más dologból is lehet készíteni, nem csak húsból – például karfiolból is! Most egy olyan frankó karfiolpörköltet dobtunk össze, hogy tuti megnyalod mind a tíz ujjadat utána!

Zöldborsópörkölt tarhonyával
A hús nélküli pörköltek másik aduásza ez a zöldporsópörkölt. Ha egyszer elkészíted, tuti, hogy egész évben rá fogsz járni a receptre, mert ezt a kaját képtelenség nem szeretni!

Vega rakott zöldbab
Imádjuk a rakott ételeket, mert egyszerű elkészíteni őket, és még a mosogatással sem kell bajlódni. Ebből a húsmentes rakott zöldbabból még az sem fogja hiányolni a húst, aki egyébként megrögzött húsimádó.

Kéksajtos rakott cukkini
Itt van rögtön még egy rakott kaja, mert miért is ne?! Az egész egy 25 perces mutatványt igényel a részedről, a többit a sütődre bízhatod.

Körtés-kéksajtos pizza
Mit is lehet mondani egy olyan pizzáról, amin a körte és a kéksajt szerelme kiteljesedik? Azt, hogy zse-ni-á-lis! Irány a konyha, pattintsd össze, és a köszönőleveleket Luke-nak címezd! :)

Dupla sajtos gombaburger koktélszósszal
Ez a húsmentes burger azokat is meg fogja győzni, akik húsimádók, mert az íze egészen megtévesztő, és nagyon laktató. Ádám nem spórolta ki a belevalót, te se tedd, mert ha pontosan követed a receptet, a végeredmény egy extra ütős vega hambi lesz!

Krumplis tészta gnocchi
Mi történik, ha a krumplis tészta és a gnocchi összebarátkozik? Kapaszkodj, mert Lajos megmutatja, hogy a magyar és az olasz konyha nagyon jól működik együtt!
