Van valami megnyugtató abban, ha egy tányér húsgombóc kerül elénk. Kerek, puha, szaftos, és ezerféleképpen variálható. Ha neked is megjött a kedved hozzá, akkor olvass tovább!
Sajtos-tojásos nokedli húsgombóccal besütve
Egy a recept egy igazi bomba! A sajtos-tojásos nokedli már önmagában is durván laktató, de ha húsgombócokkal és sütőben pirult sajttal kombinálod, akkor tényleg kihagyhatatlan étel lesz belőle!

Olasz húsgombóc zsályás aszaltszilva-mártással
Ez a recept teljesen új szintre emeli a klasszikus húsgombócot. A zsályás, aszalt szilvás szósz egyszerre édes, fűszeres és sós, így tökéletes kísérő a szaftos olasz stílusú gombócokhoz. Még a megszokott is lehet formabontó!

Menzás paradicsomos húsgombóc
A különlegesebb gombócok után jó visszatérni az ismert finomsághoz is. A paradicsomos szószban úszó húsgombóc ugyanis mindenki gyerekkori kedvence volt. Ez a verzió pontosan azt a retró ízt hozza, amitől egy kicsit újra sulisnak érzed magad.

Magyaros húsgombóc
A magyar konyha minden fortélyát magába sűríti ez a recept, szóval érdemes megadni a neki járó tiszteletet. Paprikás, szaftos és olyan ízes, hogy kenyeret kér hozzá az ember, hogy a tunkolásnak hála egy csepp se vesszen kárba.

Tejfölös húsgombócleves
Ha krémes és laktató levesre vágysz, ez lesz a befutó. A tejfölös alap finoman savanykás, a gombóc pedig omlós. Igazi hétköznapi kedvenc, amiből mindenki repetázni akar majd, szóval figyelj az elkészített adagra!
