A répatorta karakteres ízét mindenki könnyűszerrel felismeri. Az üde, fűszeres, puha tészta keveredése a krémes, vaníliás mascarponekrémmel egyszerűen fenomenális. Mivel főleg az íze teszi jellegzetessé (nem a formája vagy az állaga), így egyszerű más-más verzióban elkészíteni.
Répatorta-brownie
Gondoltál már valaha arra, hogy milyen lenne feldobni a répatortát egy jó szaftos, csokis masszával? Ha igen, akkor ez a süti neked lett kitalálva. Még édesebb, mint valaha, de egyáltalán nem tömény – tudsz jobbat?

Répatorta-pohárkrém
A tradicionális répatortában a krém mindössze díszíti és kiegészíti a piskótát. Viszont ebben a receptben pont rajta van a hangsúly! Remek vendégváró, amiből érdemes több adaggal készülni, mert biztos gyorsan elfogy.

Répatorta-tiramisu
A tiramisu előkelő helyet foglal el a desszertek ranglistáján, így nagy eséllyel ez a különleges párosítás is aratni fog. A kávé enyhe fanyarsága remekül passzol az édes répatortához.

Őrülten finom répatorta tekercs
Igazán látványos édesség, ami megér minden konyhában töltött percet. Ezzel az ínycsiklandó tekerccsel lehetetlen mellényúlni.

Répatorta-muffin
Kötelező a listában megemlíteni a répatorta-muffint, mivel talán ez hasonlít a legjobban a megszokott répatorta állagához. Persze ebben is van csavar, méghozzá az étcsokoládés krém, ami a tetejét díszíti!
