Hirdetés

Egy biodinamikus gazdaságban működik a Balaton legfenntarthatóbb étterme

Tovább olvasok
Hirdetés

RTL.hu Hírek

„Jobb apukát nem tudnék elképzelni” – Curtis és párja a családalapításról meséltek

Széki Attila, azaz Curtis és párja, Judit a Balatonon ismerkedtek meg, majd pár hónap alatt össze is költöztek. „Az élet minden területén kiegészítjük egymást” – vallja a rapper, aki a barátnőjével már egy közös házat is vásárolt, sőt a babavárás is szóba került már közöttük.

Kiugrott a térde és óriási kínokat élt át Manuel a koncertjén, megmutatjuk, mi történt vele, miután levitték a színpadról

Manuel nagyon készült első nagy koncertjére, a bulinak azonban esés lett a vége. A The Voice coacha egyedül nem tudott lábra állni, hosszú másodpercekig csak ült a színpadon és üvöltött fájdalmában. A Fókuszban megmutatjuk, mi történt vele, miután levitték a színpadról és az is kiderül, hogy hogyan folytatódott az este.

„Konkrétan megállt a forgatás, mert a húgom röhögőgörcsöt kapott” – Peller Anna és Peller Mariann A mi kis falunkban is testvéreket játszanak

A Peller testvéreket sokféle szerepben láthattuk már, de ami A mi kis falunk következő részében lesz, az még őket is meglepte. Pajkaszeg orvosnőjéhez ugyanis váratlanul betoppan a húga, akit ki más is alakíthatna, Peller Anna valódi testvére, Peller Mariann. Az egyik jelenet pedig annyira jól sikerült, hogy még a nevetést sem bírták abbahagyni.

Istenes Bence: Éget a nap (VALMAR x Manuel)

Istenes Bence a The Voice ötödik meghallgatásán VALMAR és Manuel Éget a nap című dalát adta elő. Nézd meg a produkciót!

Földi paradicsomba csábította a Cápákát az ismert Pomodorini márka vállalkozója

Mannheim Anett magyar, kézműves, prémium paradicsomos vállalkozását hozta el a Cápáknak, amit többeknek már be sem kellett igazán mutatnia. A mezőgazdasági családból származó anyukának szülési szabadságán jött az ihlet, hogy olyan vállalkozást szeretne felépíteni, amit családja mellett is sikerre tud vinni. Tíz millió forint és egy mentor reményében érkezett most az RTL üzleti showműsorába, hogy megduplázza a Pomodorini disztribúcióját – ezért cserébe 10%-ot ajánlott fel vállalkozásából a befektetőknek.

Nézd vissza a The Voice ötödik adásának produkcióit!

A The Voice ötödik Válogatóján tizenhárom énekes szerette volna elérni, hogy a coachok megforduljanak a székeikkel. Ha kíváncsi vagy a produkcióikra, akkor görgess lejjebb és merülj el a dalokban.

Pajzán hálószobatitkok és kínos történetek – ismét megnyitotta kapuit a Nyerő Páros villája

Újabb nyolc sztárpár költözött a Nyerő Páros villájába, majd az évad első próbatételén is megmérettették magukat. A Testrisz nevű játékban a lányok a saját bőrüket vitték vásárra, míg párjaiknak az ő fejükkel kellett gondolkodniuk. Balázs kérdései hamar felborzolták a kedélyeket: többek között kiderült, hogy Henry Kettner pucéran helikopterezett a főutcán, Joe-t pedig egy nudista strandon érte baleset.

Előzetes: Egy versenyzőhöz orvost kell hívni játék közben

A Survivor második játéka annyira megviseli a Buhawi törzs egyik tagját, hogy Zsombor a földre kerül, és csapattársa, Wendy aggódva szól, hogy a fiúnak segítségre van szüksége. Vajon tudja folytatni a küzdelmet a főnyereményért, vagy számára a kaland véget ér? A Survivor kedden a Nyerő Páros után folytatódik az RTL-en.

Ezeket láttad már?