Hirdetés

Az 5 kedvenc csípős kajánk

Hirdetés

Az 5 kedvenc csípős kajánk

Hirdetés
Most, hogy már magunk mögött hagytuk a kánikulát, és nem izzadunk le attól, hogy kikeltünk az ágyból, szívesebben fogyasztunk csípősebb ételeket. Íme a mi 5 kedvencünk, de azért óvatosan, nehogy ez izzasszon meg titeket! :D
Hirdetés

Extra csípős buffalo csirkeszárnyak 

Ha egy szuper megúszós és addiktív fogásra vágytok, ez a legtutibb recept! Minimális előkészületet és gyakorlatilag nulla konyhai szakértelmet igényel, ráadásul pikk-pakk megvan. Amíg a csirkeszárnyak várják, hogy a szádba repüljenek, addig simán összedobhatod mellé a kötelező coleslaw salit. 

Kínai csípős-savanyú leves

Naná, hogy ebből a felsorolásból nem maradhat ki egy jó kis lélekmelegítő leves. Amúgy is imádjuk az ázsiait, hát még ha kicsit csíp is, úgyhogy ne is gondolkozzatok tovább, irány a konyha, és szeressétek meg ti is! 

Fotó: Street Kitchen

Csípős sali édesburgonyával

Sokan élnek abban a tévhitben, hogy a saláta egy unalmas valami. De nem nálunk! Szilágyi Nóri legalábbis biztosan nem ismeri ezt a szót, ha főzésről van szó, úgyhogy próbáljátok ki ezt a fantasztikus salátát, mert garantáltan ízleni fog!

Chili con lencse, a vega királyság

Természetesen nem feledkezünk meg vega olvasóinkról sem, főleg, hogy egyre többen kértek hasonló tartalmat. Ez az újragondolt chili tutira felmelegít az esős napokon, vagy a húsmentes hétfőkön. 

Fotó: Street Kitchen

Chilis-csokis sajttorta 

És akkor legyen a cseresznye a habon a chili a sajttortában. Régóta tudjuk, hogy mennyire klassz csavart tud adni, ha a csípős ételekbe dobunk egy kis cukrozatlan kakaóport. Mivel ez visszafelé is igaz, ne féljetek és kísérletezzetek bátran!

Fotó: Street Kitchen
Hirdetés
Hozzászólások
Tovább olvasok
Hirdetés

Ezeket láttad már?