Hirdetés

Ezekkel a muffinokkal biztosan aratsz a vendégségben

Narancsos-fahéjas csirkecomb vele sült zöldségekkel és vajas polentával

Igazi ünnepi fogás, karácsonyi asztalon a helye!

Kakaós mézeskalács

Ha már unod a klasszik verziót
Hirdetés

Ezekkel a muffinokkal biztosan aratsz a vendégségben

Hirdetés
A muffinokban az a baromi jó, hogy általában rém egyszerűek, és mivel már eleve ki vannak porciózva, vendégségbe az egyik legtökéletesebb süti, amivel csak beállíthatsz! Ha kerti partira lennél hivatalos, ezekkel vedd le a lábukról a többieket.
Hirdetés

Málnás babkamuffin 

Már egész sok helyen lehet kapni málnát, szóval ha legközelebb láttok egy szép tálcával, csapjatok le rá, és készítsetek belőle babkamuffint! Nem fogunk hazudni, ez pont nem a legmegúszósabb muffinrecept evör, de a végeredmény tutira kárpótolni fog, ígérjük! 

Mogyorókrémes csavart muffin

Ez a muffin nemcsak baromi finom, de elég menőn is néz, ki szóval egy perc alatt a népszerűségi lista élére kerülhettek vele. Ha valamilyen döbbenetes oknál fogva nem szeretitek a nutellát, szinte bármilyen sűrű lekvárral el tudjátok készíteni! 

Barackos muffin

Szupermegúszós, mégis látványos. Ez a muffinrecept majd akkor fog igazán jól jönni, mikor olyan meleg lesz, hogy árnyékban olvad a titán, és nem akartok egész nap a tűzhely mellett ácsorogni. Ha többféle barackkal dolgoztok, méééég finomabb lesz! 

Fotó: Szilágyi Nóra

Fonott cukros briósmuffin

Briós ÉS muffin EGYBEN!! Nem is hisszük, hogy kellhet ennél több a boldogsághoz. Esetleg egy kölyökkutya az ölbe meg egy napsütötte tengerpart. Viszont ezen a tengerparton tuti nem lesz jobb közel s távol, mint ez a muffin! Érdemes belőle mindjárt két adagot sütni, mert 1 perc 67 másodperc alatt fogják szétkapkodni a haverok.  

Az ultimate csokis muffin

Ez még a barackos verziónál is megúszósabb, szóval ha valami elronthatatlan receptet kerestek, akkor megtaláltátok! Ezzel tényleg nem lehet melléfogni, úgyhogy a kezdő versenyzők se féljenek rajthoz állni, mert garantált a siker! 

Hirdetés
Hozzászólások
Tovább olvasok
Hirdetés

Ezeket láttad már?