Hozzávalók
- 200 g füstölt grillsajt
- 240 g natúr grillsajt
- 4 ek olívaolaj
- 120 g hagyma
- 2 gerezd fokhagyma
- 700 g konzerv cannellini bab
- 350 g főtt cékla
- 1 csokor bazsalikom
- só, bors
Hozzávalók
- 200 g füstölt grillsajt
- 240 g natúr grillsajt
- 4 ek olívaolaj
- 120 g hagyma
- 2 gerezd fokhagyma
- 700 g konzerv cannellini bab
- 350 g főtt cékla
- 1 csokor bazsalikom
- só, bors
A grillsajt bazsalikomos pirított cannellinivel elkészítéséhez a félfőre vágott hagymát és a szeletelt fokhagymát 3 ek olívaolajon 4-5 perc alatt átpirítjuk, majd hozzádobjuk az átmosott, leszűrt babot, és ezzel is 2-4 percig pirítjuk, majd jöhet a cikkekre vágott cékla és a csíkozott bazsalikom. Sózzuk, borsozzuk, végül átforgatjuk, majd a grillsajttal tálaljuk, és díszíthetjük néhány bazsalikomlevéllel is.
A sajtokat egy tapadásmentes, nagyon forró serpenyőben, 1 ek olívaolajon kérgesítjük minden oldalán 2-4 perc alatt, majd 180 fokra előmelegített sütőbe tesszük 1-2 percre.
Elkészítési idő: 15 perc
Ha tetszett a recept, akkor csekkoljátok a videóinkat, exkluzív tartalmakért pedig lájkoljatok minket a Facebookon, és kövessetek minket az Instagramon!
Még több grillsajtos kaja:
Chilis grillsajt sült paradicsomsalátával és lepénykenyérrel
Életed legjobb csirkés sajtos grillszendvicse
Grillezett camembert sajtos szendvics
Grillsajtos szendvics almás coleslaw salátával
BECSÜLT TÁPÉRTÉK
Becsült tápérték egy főre:
Fehérje: 1 g
Szénhidrát: 11 g
Zsír: 4 g
Kalória: 86 kcal
Becsült tápérték összesen:
Fehérje: 5.3 g
Szénhidrát: 42.7 g
Zsír: 15 g
Kalória: 342.7 kcal