Hirdetés

Neked csak dzsindzsa, másnak értékes növény, - avagy mit gyűjtsünk a természetben

Tovább olvasok
Hirdetés

RTL.hu Hírek

Robbantás rázza meg Pajkaszeget – a következő részben

Feltüzelt romantika, Kati és Janó vallomása és egy váratlan robbantás izgalmai kavarja fel a pajkaszegiek életét. Kövesd A mi kis falunk epizódjait minden szombaton 20:00-kor az RTL-en!

Ezen akadt ki Zámbó Marietta: így koronázták meg Peter Srámeket New Yorkban

Peter Srámek nemrég New Yorkban járt, ahol egy koncertet is adott A Király dalaiból az ott élő magyaroknak – akik cserébe koronát tettek a fejére egy hófehér limuzinban. 

„Elképesztő hatással volt rám” – Zámbó Krisztián sem számított rá, hogy ennyire meghatódik édesapja életnagyságú viaszszobrától

Mostantól bárki találkozhat Beyoncéval, Tom Cruise-zal, vagy éppen Palvin Barbarával – legalábbis élethű másával. New York, Sidney és London után 24.-ként Budapesten is megnyitotta kapuit a világhírű Madame Tussauds múzeum. A hírességek között persze magyar történelmi személyek és sztárok is helyet kaptak a viaszbábuk vörös szőnyegén. A Zámbó fiúk meghatódtak, amikor meglátták Jimmy életnagyságú viaszszobrát. Krisztián menyasszonyának, Zsuzsikának az is hatalmas élmény volt, hogy szerelmét édesapja mellett láthatta.

Az Álarcos énekes 2. évadának összes leleplezése egy videóban!

Az Álarcos énekes második évadában 16 álarcos szállt versenybe egymással. Íme a 16+1 leleplezés egy videóban!

Köcse György: A férfi az legyen férfi, a nő pedig legyen nő – megvannak a szerepek, ettől szép egy párkapcsolat

Köcse György is keresi a szerelmet az RTL vadonatúj párkereső műsorában. Sosem volt az online társkeresés híve, számára kifejezetten fontos a személyes kapcsolat.

Előzetes: A párja és a szeretője kísérte el a Tippelj és vidd el! játékosát a forgatásra?

Meglepő mondat hagyja el a Tippelj és vidd el! játékosának száját a következő részben. További részletek csütörtökön 20 órától az RTL-en.

A magyar könnyűzene aranykora már soha nem tér vissza a P. Mobil egykori tagja szerint

Egy este azokért, akik már nincsenek itt – május 26-án az Erkel Színházban megemlékeznek azokról a zenészekről, akik már az égi zenekarban játszanak. Felidézik többek között Balázs Fecó, Cipő, Cserháti Zsuzsa, Flipper Öcsi, Komár László, Kóbor János Mecky, Máté Péter, Somló Tamás, Tunyogi Péter és Zámbó Jimmy emlékét.

Előzetes: Istenes Bence a párkeresésben is segít a Tippelj és vidd el! játékosainak

Pünkösdhétfőn is lesz Tippelj és vidd el! az RTL-en! Nézd az izgalmas vetélkedőt hétfőn 20 órától, mert ezúttal is rengeteg nyeremény talál gazdára, a hangulat pedig ismét fergeteges lesz!

Ezeket láttad már?