Hirdetés

Laktózmentes sajtos pogácsa

Tovább olvasok
Hirdetés

RTL.hu Hírek

A hidegháborúban még a Vénusz bolygó meghódítása volt a cél, de mit adtak ehhez a magyarok?

A magyarokat már lassan száz éve foglalkoztatja a világűr. Bár Farkas Bertalan volt az első magyar, aki elhagyta a Földet, ám nem ő az egyetlen, akiről érdemes megemlékeznünk, ha Magyarország és az űr kapcsolatáról beszélünk. Jóval a Szujoz-36 kilövése előtt, 1932-ben forgattak Budapesten először sci-fit. Másfél évtizeddel a százados kiküldetése után, 1995-ben pedig egyetlen keleteurópai országként Magyarország vett részt a CHEOPS űrteleszkóp gyártásában.

A coachok Táncdalfesztivált varázsoltak a The Voice színpadára

Miklósa Erika a Táncdalfesztiválról nosztalgiázott, és olyannyira megihlette coachtársait, hogy mindannyian egyből dalra fakadtak.

Kiderült, hogy mi lenne az a feladat a Nyerő Párosban, ami miatt Vastag Csaba felesége feladná a versenyt

Egyetlen egy dologban voltam teljesen biztos egész életemben, hogy a Nyerő Párosban soha nem fogok szerepelni – mondta Vastag Csaba, aztán tessék. Csabáék és Balogh Eleniék másfél hét múlva nekivágnak életük egyik legnagyobb kalandjának, ugyanis indulnak a Nyerő Páros legújabb, hetedik évadában.

„Ez varázslat!” – Curtist lenyűgözte Szabó Roland produkciója

Szabó Roland László dalát Curtis úgy bulizta végig, mintha koncerten lenne, de végig izgult, hogy nehogy a többi coach is megforduljon. Manuel, Miklósa Erika és Trokán Nóri is örült, hogy Roland Curtis versenyzőjeként jutott tovább a The Voice-ban. Görgess lejjebb, és nézd meg a produkciót! 

Curtis: Túl menő volt, engem meg is ijesztettél

Miklósa Erika az utolsó utáni pillanatban fordult meg Bagi Zoltánnak, aki szerinte elképesztően szépen énekel, sőt az elején még túl szépnek is tartotta. Curtis is egyetértett Erikával, de őt ez a tehetség inkább megijesztette. Trokán Nórinak viszont még hiányzott valami... Görgess lejjebb, és nézd meg a produkciót!

„Nem mindenkinek befogadható az, ha lát egy csinos nőt” – A Fókusz stábja meglátogatta a magyar Barbie anyukát

Angyal Ada tini kora óta egy élő Barbie-ként éli az életét. Nem csak azért ismerős, mert úgy néz ki, mint egy Barbie baba, hanem mert közel negyedmillióan kíváncsiak rá a Tik-tokon, és már szerepelt A tehetség első látásra című műsorban is Csonka Bandival. A magyar Barbie két gyermek édesanyja és az influenszerkedés mellett a családi vállalkozásban is dolgozik. A csinos Barbie anyuka külseje miatt rengeteg kritikát kap, pedig mint mondja alakja csupán a genetikának köszönhető, no meg az odafigyelésnek, hiszen évek óta vegetáriánus és cukormentesen táplálkozik.

Fóliás Juci panelokat tuningolna a Cápákkal

Zsámboki Juditot sokan Fóliás Juciként ismerik a socail médiában. Férjével egy garázsból indították el családi vállalkozásukat, négy gyermekük mellett. A fóliás biznisz lényege, hogy szakik nélkül is szépíthetjük, felújíthatjuk otthonunkat. A vállalkozás fejlesztéséhez most 50 millió forintot kért a Cápéktól 8%-os tulajdonrészért.

Trokán Nóri: Téged kár lett volna elengednünk!

Fehér Richárdot az utolsó pillanatig váratták a coachok, végül Curtis volt az egyetlen, aki megnyomta a gombot. Ennek ellenére Trokán Nóri és Manuel is élvezték a produkciót, Miklósa Erika pedig tudta, hogy Curtis már nagyon akar egy ilyen énekest a csapatába. Görgess lejjebb, és nézd meg a produkciót!

Ezeket láttad már?