Hirdetés

Kesudiós szelet házilag

Tovább olvasok
Hirdetés

RTL.hu Hírek

„Nem tudnám ezt nélküle végigcsinálni” – Szalay Bence összeomlott Mohai Tamás eltűnése miatt

Mohai Tamás tréfája elérte a célját, hiszen sikerült érzelmeket kiváltania az egyik gyilkosból. Szalay Bence reakciójára, azonban senki nem számított: „Tényleg rettegtem” – vallotta be a színész, aki bepánikolt Moha eltűnése miatt.

Rácz Jenő: Mindjárt elkezdek sírni

Rácz Jenő élete egyik legnehezebb időszakát élte át az elmúlt héten: előbb Kabát Péter megrázó KO-ját kellett feldolgoznia, miközben egyre nagyobb nyomást helyezett rá a kommentháború Istenes Bencével, amiről eleinte azt hitte, hogy csak vicc és médiafogás. Korábban kifejezetten büszke volt arra, hogy ismeri a műsorvezetőt, később azonban éppen az ő beszólása adott célt a felkészülésének. Akkor már úgy érezte, Kabátot is azért kell legyőznie, hogy szembekerülhessen Istenessel. A séf elmondta azt is, szerinte mi hangzott el a ringben két ütés között, és ki kezdte valójában az üzengetést. 

A gyilkosok egy parti közepén tettek el láb alól egy ártatlant – ez történt Az Árulók – Gyilkosság a kastélyban 8. adásában

A gyilkosok megölték Vásáry Andrét, ezt követően Nádai Anikó eldöntötte, hogy minden játékostársának bebizonyítja, hogy ártatlan. A hordógurítós próbatételt követően – aminek köszönhetően Szabados Ági pajzsot szerzett – mindenkiben felmerült Szalay Bence neve, mint lehetséges gyilkos. A nap végén elmaradt a kerekasztal szertartás, azonban Törőcsik Dani és Szalay Bence nem pihentek: Árpa Attila levélben tudatta velük, hogy kivételesen nem az esti konklávén kell ölniük, hanem a partin, egy halálos ölelés segítségével. 

„Befordultam, és teljesen elvesztettem a fonalat” – az egyik híresség feladta a játékot

A Félhold partin történt események következményeivel a reggelinél szembesültek a hírességek. Egy játékost megöltek, egy másik híresség viszont nem bírta tovább a nyomást, és a parti után feladta a játékot. 

Szegedi Fecsó edzője odaszúrt Héder Barnának

Szegedi Fecsó nem igazán volt nyilatkozatképes állapotban, miután kiütötte őt Brasch Bence. Héder Barna ugyan nem látta olyan nagynak a KO-t érő ütést, Fecsó edzője, Bacskai Balázs ezért azt ajánlotta a rutinos műsorvezetőnek: legközelebb próbálja ki.

Solti Ádám csak a Fókusznak mondta el, miért adta fel a játékot

Hárman is távoztak Az Árulók – Gyilkosság a kastélyban szerda esti adásából. Görög Zita után Solti Ádám is feladta a játékot, aki csak a Fókusznak mondta el mi történt, miért döntött így. Szalay Bence a barátnőjét és kutyáját hiányolta, Varga Feri a szamarait. Kiesése után rögtön vidéki birtoka felé vette az irányt, ahol végre találkozott Pipacs nevű szamarával. Szalay Bence megjósolta, hogy szerinte kinek lehet esélye a végső győzelemre.

„Bence többször volt szabálytalan, a tisztább bunyót Jenőnél láttam” – interjú a Rácz-Istenes meccs ringbírójával

Gábris Bulcsú volt a mérkőzésvezető Istenes Bence és Rácz Jenő indulatoktól fűtött csatáján, ahol az első pillanattól fogja lehetett érezni a feszültséget. A bíróval végigvettük az összecsapás vitatott momentumait, elárulta, mit hallott azokból a káromkodásokból, amit Rácz mondott Bencének a műsorvezető szerint, és miért nem foglalkozott meccs közben Istenes panaszaival.  

A Király: „Hol van maga egy Presserhez?” – Jimmy szenved, hogy a szakma kineveti (11.30.)

Zámbó Jimmy szenved tőle, hogy bár a lemezeladásai az egekben, a szakma mégsem akarja elismerni. Úgy érzi, a magyar zenei élet elitje kineveti és lenézi. Amikor értesül róla, hogy EMeRTon-díjra jelölték, kiadója figyelmeztetése ellenére úgy dönt, meghívja magához vacsorára azt a hírhedten ellenséges zsűritagot, akin a díj odaítélése múlhat, hogy bebizonyítsa neki, van akkora kifinomult művész, mint akik lenézik. 

Ezeket láttad már?