Hozzávalók
- 200 g kesudió
- 25 g zabpehely
- 40 g fehérjepor
- 20 g kókuszolaj
- 60 ml kókusztej
- 120 g étcsoki
Hozzávalók
- 200 g kesudió
- 25 g zabpehely
- 40 g fehérjepor
- 20 g kókuszolaj
- 60 ml kókusztej
- 120 g étcsoki
A kesudiót addig zúzzuk, több lépésben, aprítógéppel, amíg teljesen krémes lesz, ezután, a csoki kivételével hozzáadjuk a többi hozzávalót is, majd fóliával bélelt tepsibe nyomkodjuk, és hűtőbe dobjuk. Amikor kissé megdermedt, szeletekre vágjuk. Az étcsoki ⅔-át vízgőz fölött megolvasztjuk, majd belekeverjük a maradék ⅓-ot. Ha felolvadt ez is, bekenjük vele a szeletek alját, majd egy rácsra rakjuk őket. Mindegyik tetejére durvára vágott kesudiódarabokat rakunk, majd leöntjük őket a maradék olvasztott csokival. Hűtőbe dobjuk dermedésig.
Ha tetszett a kesudiós szelet receptje, csekkoljátok a videóinkat, exkluzív tartalmakért pedig lájkoljatok minket a Facebookon, és kövessetek minket az Instagramon!