Hozzávalók
- 1 csomag bolti pizzatészta (400 g-os)
- 1 tojás
- 100 g trappista sajt
- 1 mk nagy szemű só
- 1 mk szárított bazsalikom
Sajtos perec
Hozzávalók
- 1 csomag bolti pizzatészta (400 g-os)
- 1 tojás
- 100 g trappista sajt
- 1 mk nagy szemű só
- 1 mk szárított bazsalikom
A tésztát hosszában 8-10 csíkra vágjuk, majd a csíkokat egyenként kissé összesodorjuk, perec alakban meghajtogatjuk, sütőpapírral borított tepsire rakjuk, és 15-20 percig kelesztjük. Ezután lekenjük a pereceket a lazán felvert tojással, mehet a tetejükre a reszelt sajt, a só és a bazsalikom, majd 180 fokra előmelegített sütőben kb. 18 perc alatt megsütjük őket.
Ha tetszett a sajtos perec receptje, akkor csekkoljátok a videóinkat, exkluzív tartalmakért pedig lájkoljatok minket a Facebookon, és kövessetek minket az Instagramon!