A SMART rovat támogatója az
Hozzávalók
- 300 g laskagomba
- 2 - 3 ek olaj
- 250 g csirkemell
- 1 db kápia paprika
- 1 db cukkini
- 1 fej hagyma (90 g)
- 2 gerezd fokhagyma
- só, bors
- 200 ml alaplé
- 1 ek zöld pesztó
- 200 g főtt bulgur
A SMART rovat támogatója az
A SMART rovat támogatója az
Hozzávalók
- 300 g laskagomba
- 2 - 3 ek olaj
- 250 g csirkemell
- 1 db kápia paprika
- 1 db cukkini
- 1 fej hagyma (90 g)
- 2 gerezd fokhagyma
- só, bors
- 200 ml alaplé
- 1 ek zöld pesztó
- 200 g főtt bulgur
Egy száraz serpenyőben nagy lángon megpirítjuk a széttépkedett gombát, majd kiszedjük. Ugyanabban a serpenyőben az olajon fehéredésig pirítjuk a kisebb darabokra vágott csirkemellet. Rádobjuk a kis darabokra vágott paprikát, majd 2-3 percig pirítjuk.
@streetkitchenhu Egyserpenyős zöldséges-pesztós egytálétel 🍽 #easyrecipe #fyp #foryou #foryoupage #foodie #streetkitchen @vitalis.lilla ♬ Cartoon-style piano solo jazz(853970) – motofuji
Ezután jöhet rá a negyed cikkekre vágott cukkini, majd az apróra vágott hagyma és fokhagyma. Sózzuk, borsozzuk, és 3-4 perc pirítás után belerakjuk a gombát, felöntjük az alaplével, és jöhet bele a pesztó, végül a bulgur is. Beforraljuk és meg is vagyunk.
Elkészítési idő: 30 perc
Ha tetszett a pesztós egytálétel receptje, akkor csekkoljátok a videóinkat, exkluzív tartalmakért pedig lájkoljatok minket Facebookon, kövessetek minket Instagramon és Tiktokon!
Még több király kaja, amihez elég egy lábas vagy egy serpenyő:
Egylábasos fokhagymás-tejszínes-parmezános spagetti