Hozzávalók
- 300 g császárszalonna
- 250 g fehér bab (konzerv)
- 250 g vesebab (konzerv)
- 1 kis fej lila hagyma
- 1 csokor friss petrezselyem
A dresszinghez
- 1 ek mustár
- 1 mk méz
- só, bors
- 3 ek olaj
Hozzávalók
- 300 g császárszalonna
- 250 g fehér bab (konzerv)
- 250 g vesebab (konzerv)
- 1 kis fej lila hagyma
- 1 csokor friss petrezselyem
A dresszinghez
- 1 ek mustár
- 1 mk méz
- só, bors
- 3 ek olaj
A szalonnát 2-3 cm-es szeletekre vágjuk, és egy száraz serpenyőben zsírjára pirítjuk. Eközben a dresszing hozzávalóit összerázzuk egy kis üvegben. A hagymát és a petrezselymet apróra vágjuk, a babkonzerveket leszűrjük, majd mindent összekeverünk, és kész is.
Ha tetszett a mustáros-császárszalonnás babsaláta receptje, akkor csekkoljátok a videóinkat, exkluzív tartalmakért pedig lájkoljatok minket a Facebookon, és kövessetek minket az Instagramon!