Hozzávalók
- 800 g babkonzerv
- 400 g olajos tonhalkonzerv
- 3 db retek
- 2 szál zellerszár
- 1 fej lila hagyma (kisebb)
- ½ db kaliforniai paprika
- 1 csokor friss petrezselyem
- só
- ½ db citrom leve
Hozzávalók
- 800 g babkonzerv
- 400 g olajos tonhalkonzerv
- 3 db retek
- 2 szál zellerszár
- 1 fej lila hagyma (kisebb)
- ½ db kaliforniai paprika
- 1 csokor friss petrezselyem
- só
- ½ db citrom leve
A babos tonhalsalátához egy tálban összekeverjük a lecsepegtetett babot és tonhalat az olajjal együtt, majd hozzátesszük a félbe, majd szeletekbe vágott retket, a kis darabokra szeletelt zellert, a szintén felszeletelt lila hagymát, a felkockázott paprikát, majd megszórjuk apróra vágott, friss petrezselyemmel, sózzuk és ráfacsarjuk a citrom levét. Összekeverjük, és már tálalhatjuk is.
Ha tetszett a babos tonhalsaláta receptje, akkor csekkoljátok a videóinkat, exkluzív tartalmakért pedig lájkoljatok minket a Facebookon, és kövessetek minket az Instagramon!