Hozzávalók
- 250 g krémsajt
- 4 ek piros pesztó
- 2 db ciabatta
- 200 g prosciutto cotto
- 200 g mozzarella
- 150 g koktélparadicsom
- 40 g rukkola
Hozzávalók
- 250 g krémsajt
- 4 ek piros pesztó
- 2 db ciabatta
- 200 g prosciutto cotto
- 200 g mozzarella
- 150 g koktélparadicsom
- 40 g rukkola
A sajtkrémet összekeverjük a pesztóval, és megkenjük vele az elnegyedelt ciabattákat. Rápakoljuk a sonkát, a szeletelt sajtot, majd 200 fokra előmelegített grillsütőben addig sütjük, amíg megpirul a sajt a tetején. Ha kész, kivesszük, rárakjuk az elfelezett koktélparadicsomot, a rukkolát, és meg is vagyunk.
- Elkészítési idő: 30 perc
Ha tetszett az olaszos melegszendvics receptje, akkor csekkoljátok a videóinkat, exkluzív tartalmakért pedig lájkoljatok minket Facebookon, kövessetek minket Instagramon és Tiktokon! Ha nem éritek be ennyivel, akkor irány a rendszeresen frissülő Pinterest-profilunk, vagy a naponta izgalmas anyagokkal jelentkező Viber-csatornánk!