Hirdetés

Minden, amit tudni akartál a sűrítési módokról, de nem merted megkérdezni

Tovább olvasok
Hirdetés

RTL.hu Hírek

Kettel-Fülöp Flórának Sárközi Ákos tanította meg, hogy higgyen magában

Kettel-Fülöp Flóra több hullámvölgyön ment keresztül a verseny során, amelyek közül az egyik a mentorához, Sárközi Ákoshoz köthető. A legnehezebb pillanatai mellett a séfkabáttal járó elvárásokról is mesélt, és elárulta, hogy melyik két versenyző ellen állna ki szívesen a Fináléban.

Trokán Nóri nem ismerte fel a The Voice versenyzőjét, akivel 4 évig szinte együtt élt

Ruzsik Katalin és Trokán Nóri egyszerre jártak a Színház- és Filmművészeti Főiskolára, mégsem ismerte fel a hangjáról. Egyik coach sem nyomott gombot az énekes-színésznőnek, amit végül Nóri és Miklósa Erika is megbánt. Görgess lejjebb, és nézd meg a produkciót!

Nézd vissza a The Voice negyedik adásának produkcióit!

A The Voice negyedik Válogatóján tizennégy énekes szerette volna elérni, hogy a coachok megforduljanak a székeikkel. Ha kíváncsi vagy a produkcióikra, akkor görgess lejjebb és merülj el a dalokban.

Gesztesi Károly fia: Nem tudtam nem úgy elképzelni őt, mint aki most ott van Jézusnál

Gesztesi Károly szerette volna az egész Bibliát hangoskönyvként kiadni, de halála közbeszólt és már nem fejezhette be életének egyik legfőbb művét. Gesztesi Károly 2016-ban tért meg és a Biblia, valamint a hit segítségével küzdött a józanságért. Ezen az úton fiú gyermekei sem hagyták magára, akik jelenleg is az egyik fővárosi teológusképző főiskolán igyekeznek elsajátítani a Szentírás bölcsességeit és tanításait. Legidősebb fia, Máté pedig gondoskodott róla, hogy édesapja szellemi öröksége végül eljuthasson az emberekhez.

Obersovszky Nóra: Jenő séftől kaptam már hideget-meleget

Obersovszky Nóra rengeteget tanult a verseny során a séfektől, a mentora pedig kertelés nélkül helyretette akkor is, amikor hibázott. A Döntő első napján felidézte, hogy melyik elem elkészítésével lepte meg még saját magát is, és megnevezte azt a két játékost, akikkel szívesen mérkőzne meg a Fináléban.

Több százezret érő cipőgyűjtemény, rajongói ajándékok és egy különleges cica – Manuel megmutatta a Fókusznak az otthonát

Manuel nagyon óvja a magánéletét, de most a Fókusszal kivételt tett, és megmutatta az otthonát, ahol rengeteg személyes emléket és egy menő cipőgyűjteményt is láthatnak. Mindezt egy igazi kis tigris őrzi, Jungle, Manuel bengáli cicája. Az is kiderül, hogy hogy ismerte meg Marics Petit és hogy került hozzá az énekes bankkártyája. A Voice coacha már gőzerővel készül csütörtöki Budapest Parkos nagykoncertjére, ahová a Fókuszt is meghívta,  így nálunk láthatják majd a buli sztárfellépőit és kulisszatitkait.

Manuel nem fordult meg, mert azt hitte, Csukovics Kevin őt savazza

Csukovics Kevinnek nem sikerült továbbjutnia a The Voice Válogatójában, viszont kapott egy felajánlást Manueltől, aki utólag már bánja, hogy nem nyomta meg a gombot. A coach azt hitte, róla rappel a 18 éves srác, bár a produkció végére elbizonytalanodott. Görgess lejjebb, és nézd meg a produkciót!

Fóliás Jucit nehéz helyzetbe hozták a Cápák

Orbók Ilona volt az első, aki rendhagyó ajánlatot tett Fóliás Jucinak, majd Moldován András is közbelépett. Az ő befektetési ajánlatához sem volt még hasonló a Cápák között műsorában, így nemcsak a vállalkozót, de Balogh Leventét is meglepték cápatársai. Az ásványvízkirály próbálta befolyásolni Zsámboki Judit döntését, aki végül a saját megérzésére hallgatott.

Ezeket láttad már?